Arsip Wulan: Oktober 2021

Srengenge Nyorot Kita – Visual Novel Cidra&Hack

Crita emosional sing nyenengake babagan kesehatan mental remaja lan masalah hubungan! "The Sun Shines Over Us" minangka game narasi empati sing nyenengake kanthi pilihan lan macem-macem pungkasan ing sekolah menengah Indonesia.. 🌻CERITA🌻Kowe main dadi Mentari, korban bullying sing mung pindhah sekolah lan nyoba kanggo waras saka trauma kepungkur. Ing… Waca liyane »