Arsip Wulan: November 2021

Figure Fantasi – Cidra&Hack

Ing 2021 Game Changer paling apik saka Google Play ing Hong Kong, Macau lan Taiwan, Game seluler idle bertema 3D sing pisanan, Figure Fantasy wis teka ing gaya! kene, sampeyan bakal dadi figurines’ master, lan nemu ngulandara apik ing donya miniatur sing. FITUR GAME CERITA MINIATUR 3DRendering Berbasis Fisik (PBR) teknologi mulihake saben inci… Waca liyane »

Poppy Play Game : Playtime Huggy Wuggy Cidra&Hack

Sugeng rawuh ing wektu dolanan poppy wuggy minangka game petualangan medeni ing ngendi sampeyan kudu ngindhari animatronik sing murka kudu tetep urip ing petualangan teka-teki medeni iki.. Fitur:– Grafis 3D sing apik tenan– Kontrol seluler kualitas– Survival medeni lurking nang endi wae– Peta kanggo ngrancang pamindhahan sabanjure– Multiple bab lan mods– Gampang kanggo muter poppy playtime… Waca liyane »

Lingkaran Relax: Saben dina Art Puzzle Cidra&Hack

Teka-teki blok Circle Relax nyedhiyakake teka-teki slider klasik sing prasaja lan gawe ketagihan. Tutul utawa geser kothak kanggo ngrampungake teka-teki. Muter nggunakake gambar pulo tropis sing dibangun kanthi apik, utawa nggawe teka-teki Unlimited. Carane cepet sampeyan bisa ngrampungake game? Fitur Circle Relax:• Timer game lan mindhah statistik counter kanggo ngukur kemajuan skill.• Teka-teki gratis… Waca liyane »

Poppy Playtime Huggy Wuggy – Cidra&Hack

Muter versi game horor / teka-teki poppy playtime 2, punika ngulandara macem, kebak fun. Segmen prinsip ing Poppy Playtime sing misuwur. ing game poppy playtime apik tenan sampeyan kudu tetep urip lan ngalahake wuggy huggy. Kanthi akeh wilayah sing bisa ditemokake ing wektu dolanan poppy, kemungkinan sing babar blas endless.play sampurna poppy playtime!Fitur apik tenan!1- Ambegan… Waca liyane »

Siji Deck Dungeon – Cidra&Hack

"Kaya sing dikarepake saka Handelabra, versi digital ora sampurna." – David Neumann, StatelyPlay.com "One Deck Dungeon nawakake akeh game strategis." – Christian Valentin, AppSpy.com "A crawler guo sing nggumunake kanthi keputusan penting sing kudu ditindakake saben wektu." – PixelatedCardboard.com =============================== Telpon Petualangan… nanging sampeyan ora tansah duwe wektu kanggo… Waca liyane »