Arsip Wulan: Januari 2022

Mangan Iwak – Cidra&Hack

Apa sampeyan wis main Fish Eater? Njupuk ambegan jero lan delve mudhun menyang donya jero banyu! Sampeyan miwiti minangka iwak biasa.Tujuan sampeyan yaiku perang, mangan, tuwuh, lan mekar!Nganti sampeyan dadi Gustine Segara lan wis nelukake kabeh!Gabung, ngrembaka, tuwuh daya, lan nguntal mungsuhmu!Jelajahi jerone, nglawan hiu, lan njupuk… Waca liyane »

Yu-Gi-Oh! Master Duel – Cidra&Hack

An authenticYu-Gi-Oh!” digital card game! A definitive edition of a competitive card game that has been evolving for over 20 taun!Dueling at its highest level awaits you! Are you ready to enter the ultimate battle? ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー [Babagan “Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL”]A digital card game of the popularYu-Gi-Oh! TCG,” even available offline!Fast-paced Duels with an… Waca liyane »