456 Urip Kerajinan – Cidra&Hack

Dening | November 25, 2021


Yen sampeyan wis tau main paling misuwur free game 2021 – Blocky Craft lan game slamet, sampeyan ora bakal bisa nglirwakake mode game anyar iki. Mode Urip – mode game anyar sing paling kasengsem lan diantisipasi ing 3D kerajinan blok. Game iki minangka kombinasi saka game survival, tantangan cookie, lan blok kerajinan 3d.
Ing game iki, sampeyan pemain 456 lan sampeyan kudu ngalahake luwih saka 400 pemain liyane dadi siji-sijine sing menang. Craft Survival duwe akeh game 3d gelut kayata lampu ijo abang, gunting kertas rock njupuk, watu permata, lan permen. Tantangan slamet saka game gurita dumadi ing papan dolanan ing jagad Mini Craft.

Kanthi game lampu ijo lampu abang, misi sampeyan mbukak minangka cepet sabisa sadurunge wektu munggah. Gunting kertas rock njupuk, permen, lan gemstone minangka tantangan individu. Game kasebut mbutuhake katrampilan sampeyan, intelijen, lan cepet. Sampeyan mesthi ora bisa nglirwakake level piso – game gelut kanggo kaslametané.
Game slamet kerajinan blok mini iki bakal marem semangat sampeyan kanggo tantangan sing angel, uga ngrangsang imajinasi lan kreatifitas. Menapa malih, iku uga paling free game saka 2021.
Siap ngulandara menyang jagad kerajinan blok kanggo slamet? Download 456 urip kerajinan saiki!

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *