kewan kewan & teka-teki: Awakening – Cidra&Hack

Dening | Oktober 21, 2021


Ing 2038, efek pasang surut srengenge ing Bumi dumadakan diganti. Pasukan pasang surut sing terus saya tambah nggawe retakan jero ing kerak bumi tumuju inti, mbukak rahasia sing ora dimaksudake kanggo nggayuh cahya…

Monsters wiwit metu saka lemah. Geger, wedi, lan wewayanganing pati ngubengi kabeh planet. Saben negara sekutu lan ngluncurake serangan gabungan nglawan ancaman anyar iki, nanging bangsa manungsa ketoke ora daya nglawan ombak raging telas monsters.

Ing jam pungkasan manungsa, nggero jero lan kuat teka saka ngendi wae, ngagetake loro wong lan monsters. Wis kewan legendaris tenan awakened?

Misteri nunggu sampeyan kanggo mbukak!

–Fitur–

STRATEGI + PERTANDINGAN-3
– Ngatasi teka-teki kanggo ngalahake monsters.
– Siapke dhewe karo strategi lan taktik.
– Kombinasi saka wargame taktis lan game teka-teki kasual.

BANGUNAN DASAR
– Gawe pangkalan militer dhewe lan rekrut pahlawan.
– Latih kewan raksasa kanggo nambah kekuwatan sampeyan.
– Munggahake tentara sing kuwat lan perang bebarengan karo kewan sampeyan.

PAHLAWAN AGUNG
– Rekrut pahlawan lan gawe regu elit kanggo eksplorasi.
– Pahlawan minangka aset penting kanggo mbantu sampeyan perang ing ngarep.

PERANG ALLIANCE
– Perang bebarengan karo sekutu sampeyan. Ngobrol karo kanca saka sak ndonya!
– Bantuan aliansi bisa nyepetake konstruksi pangkalan sampeyan.
– Klumpukne sekutu kanggo ngalahake mungsuh.
– Pakumpulan sing ringkih dimangsa sing kuwat. Sampeyan bakal perang utawa nyerah?

Tindakake kita ing Facebook kanggo tetep gaul karo warta lan acara paling anyar! https://www.facebook.com/BeastsPuzzles

Cathetan
kewan kewan & Puzzles is a free-to-play mobile game with in-app purchases. Miturut Katentuan Pangginaan supados langkung lan Kebijakan Privasi, aplikasi iki ora dimaksudaké kanggo pangguna ing umur 12. Piranti sing nduweni akses internet dibutuhake.

Pitulung
Apa sampeyan butuh bantuan? We offer bantuan karo sembarang masalah related kanggo game! Bebas bae kanggo hubungi kita liwat bangunan Customer Center ing game utawa hubungi kita liwat:
Facebook: @Beastspuzzles
Gegayuhan: https://discord.gg/WERBgnuXJS
Email: beastspuzzles2031@gmail.com

Kebijakan Privasi: http://static-sites.allstarunion.com/privacy.html

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *