Pengkhianatan 3D – Imposter Hunt Cidra&Hack

Dening | Oktober 13, 2021


Betrayal 3D - Sapa sing duwe setan? 👺

Up kanggo sawetara fun game sembrono setan? Gabung karo aksi sing nggegirisi ing jagad mburu utawa diburu Betrayal 3D, ngendi sampeyan ngalih peran antarane Iblis lan Protector.

👹 Nalika sampeyan Iblis, tugas sampeyan kanggo njupuk metu kabeh karakter liyane tanpa kejiret: gunakake pakaryan siluman lan pembunuh kanggo nyelinep saben karakter lan mateni nalika ora ana sing ndeleng, banjur nyingkiri deteksi nalika timer mudhun.

👮 Minangka pelindung, sampeyan butuh kabeh kekuwatan pengamatan lan potongan kanggo nyekel pembunuh sadurunge entuk kesempatan kanggo mateni sampeyan lan kabeh wong sing ora luput liyane - kajaba sampeyan nyekel dheweke ing tumindak, sampeyan ora bakal ngerti sapa sing duwe setan!

LADIS LAN GENTLEMEN, ANA PEMBUNUH ANTARA KITA… 🕵️‍♂️

★ Ing sisih endi sampeyan? totoan iku urip utawa pati, nanging sampeyan kudu mutusake apa sampeyan ana ing sisih para malaekat utawa luwih seneng nglakokake kejahatan sing ora sopan ing game aksi sing gampang dimainake nanging cepet lan nyenengake..

★ Go ing spree - karo liwat 120 tingkat beda kanggo muter, pembunuhan 🔪, kekacauan lan tumindak 🔥 ora bakal rampung. Nalika sampeyan maju liwat game, lokasi dadi luwih gedhe lan luwih labyrinthine, lan nomer karakter mundak akeh lan mundak akeh, dadi luwih angel kanggo ngindhari pungkasan sing brutal utawa-yen sampeyan sing nindakake pungkasan sing brutal-uwal ora dideteksi.

★ Master of disguises - tingkat lengkap kanggo kemajuan liwat game lan entuk ganjaran kalebu 38 kulit karakter beda makili fun archetypes film misteri, uga lokasi anyar atraktif lan mata uang ing game.

★ Mekanisme setan - aturane langsung, nanging urutane critane game terus meningkat karo mekanika anyar tricksy, kalebu bantalan mlumpat sing bantuan Protectors lomba kanggo pemandangan saka angkara, Vents sing ngidini pembunuh 🥷 pindhah saka kamar menyang kamar kanthi siluman paling apik, lawang sing dikunci, lan kamera CCTV sing bisa ndeleng langsung liwat penyamaran malaikat sampeyan.

★ Kabeh lagu sing paling apik - Betrayal 3D nduwe desain karakter sing nyenengake lan soundtrack pembunuh sing diwiwiti ing wektu sing paling tegang kanggo nambah aksi lan pengalaman game sampeyan..

APA YANG DIBUAT IBLIS?

Pengin kabeh sensai dadi detektif ace lan pembunuh arch? Nggolek game sing nyedhiyakake potongan ukuran cokotan saka kasenengan lan adrenalin? Siap kanggo muter loro-lorone saka hukum? Semangat kanggo nyoba katrampilan siluman lan strategi sampeyan?

Download Betrayal 3D sapunika lan nyilem menyang jagad paten pinaten, ngiyanati, lan devilishly apik fun.