Brick Breaker – tembak & Blast Cidra&Hack

Dening | November 21, 2021


Tembak bal & break bricks kanggo jeblugan dalan liwat game arcade klasik! Entuk combo, power-ups, & item unik! Malah luwih apik, sampeyan bisa muter offline!

Break minangka akeh bata sing bisa bebarengan kanggo entuk dhuwit recehan lan ngumpulake jinis anyar bal! Tembak bal lan pecah bata kanggo ngrampungake teka-teki ing macem-macem tata letak! Seneng game breaker bata gratis sing unik lan cepet kanthi level sing tantangan lan nyenengake!

Tulis legenda breaker bata dhewe dina iki!

FITUR:
• Yahoo lan njupuk lan break bricks!
• Gampang kanggo muter, tantangan kanggo master!
• Gunakake boosters daya kanggo break bricks lan pass tingkat!
• Play ton teka-teki bata breaker unik kebak tantangan fun!
• Entuk dhuwit recehan lan ngumpulake bal anyar!
• Ora ana watesan wektu. Seneng ing jangkah dhewe!
• Free kanggo muter!

E-MAIL
contactus@puzzle1studio.com

KEBIJAKAN PRIVASI
https://www.puzzle1studio.com/privacy-policy/

Dadi pemecah bata sing paling apik!

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *