Kalori Go – Cidra&Hack

Dening | November 23, 2021


A game parkour nyata!! Awak obah bebarengan karo irama musik.
Ndadekke kesenengan olahraga unprecedented lan pengalaman game.
Kanthi nindakake gerakan kayata obah ngiwa utawa nengen, mlumpat, lan jongkok ing donya nyata, pemain Dodge alangan lan entuk bandha ing game. (Pemain bisa ngevaluasi kekuatan fisik dhewe sadurunge mutusake apa arep ngalih menyang gerakan sing luwih tantangan kayata jongkok lan mlumpat ing Setelan.)
Olahraga kapan wae, ngendi wae ing gabungan saka AR lan lingkungan 3D; pangguna bisa ngalih antarane mode AR lan mode 3D ing bakal.
Rasakake tantangan musik lan simulasi sensori lan fisik sing beda-beda ing tingkat sing beda
Game iki bakal ndeteksi "Kalori" pangguna sing diobong sajrone game lan ngowahi nomer kalori kasebut dadi "Koin Emas".
“dhuwit recehan emas” bisa diijolke ing toko kanggo peraga game lan komoditas khusus.

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *