Casting Away – Cidra&Hack

Dening | November 25, 2021


Survival Fishing Game saka a “Casting adoh”
pulo kanthi pemandangan sing apik.

◎ Kisah Buang
Sampeyan dadi bintang film sing sukses, ing jet pribadi mabur menyang panggonan vacation. Dumadakan, jet mau disabet bledheg.
Sampeyan tiba ing pulo sing ora ana pedunung sing ora ana ing peta.
Sampeyan tangi ing pantai piyambak.
Sampeyan nemokake misbyah aneh, permata aneh saka iwak mati, lan krasa aura aneh nyebar ing saindenging pulo…
Apa tenan iki pulo sepi biasa?
Mulai fishing kanggo urip ing sepi, pulo sepi.

◎ Fitur
☞Sesuaikake pulo sampeyan dhewe!
Mbangun bangunan kanthi ngumpulake bahan saka segara, lan sampeyan bakal bisa nindakake macem-macem dhewe.

☞Sampeyan bisa nyekel akeh jinis iwak saka segara!
ayu, iwak misterius kanggo kejiret. Yen sampeyan entuk begja, sampeyan bisa nemokake sawetara chests ngambang!

☞Luwih saka mung iwak!
Sampeyan bisa masak lan mangan panganan sing digawe saka macem-macem bahan sing sampeyan entuk saka kewan sampeyan.

☞Sampeyan bisa menyang segara numpak prau!
Sampeyan bakal nemokake luwih macem-macem iwak.

☞Senengake srengenge sing apik lan sinar rembulan ing segara.
Nawakake sesawangan sing apik ing ngendi srengenge munggah lan rembulan surup adhedhasar wektu nyata.

☞Swara ombak kanggo santai
Kanggo sing kesel, ASMR alam ombak bakal nggawa sampeyan menyang segara sing tentrem.

☞ Angkat macem-macem iwak ing tangki iwak sampeyan dhewe!
Sampeyan bisa mbukak chests bandha kanthi ngumpulake Ati saka iwak.

☞Semakin dawa tali pancing, luwih jero sampeyan bisa iwak!
Sampeyan bakal bisa nyekel iwak sing luwih gedhe ing segara jero. Nanging, sampeyan mung bisa tekan yen sampeyan bisa nyegah goreng cilik.

★Cathetan Penting★
1. Data bakal direset nalika sampeyan ngganti piranti ponsel utawa mbusak app iki.
2. Aplikasi iki ngemot transaksi barang premium sing gratis kanggo muter.
Elinga yen tuku barang premium bakal ngasilake pembayaran nyata.
3. Mbusak game utawa ngganti piranti bakal mbusak kabeh data, kang ora bisa dibalèkaké.

◎ Facebook Resmi
https://www.facebook.com/nexelonFreeGames

◎ Basa: Basa inggris, Prancis, Jerman, Korea, Portugis, Rusian, Spanyol, basa Italia, basa Indonesia, Melayu, Thai, Vietnam, Cina(Tradisional & Sederhana), basa Turki, Hindi lan Jepang

Kabar Idin App:
▶ Kita mbutuhake ijin ing ngisor iki kanggo game
– WRITE_EXTERNAL_STORAGE ijin kanggo panyimpenan data game
– READ_EXTERNAL_STORAGE ijin kanggo ngimpor data game sing wis disimpen
Ijin iki mung kanggo nganalisa instalasi lan gamelan.
※ Yen sampeyan selektif ngidini ijin, sampeyan isih bisa ngakses fitur sing ora mbutuhake ijin.
※ Yen sampeyan nggunakake versi Android luwih murah tinimbang versi 6.0, sampeyan ora bisa nyetel akses selektif kanthi kapisah, disaranake sampeyan nganyarke kanggo 6.0 utawa mengko.

▶Carane mbatalake akses?
Sawise persetujuan hak akses, sampeyan bisa ngreset utawa mbatalake hak akses kaya ing ngisor iki:

[KOWE 6.0 utawa mengko]
Setelan> Aplikasi & kabar > Pilih app sampeyan> Idin > Mbusak akses

[sadurunge OS 6.0]
Nganyarke sistem operasi lan tindakake langkah ing ndhuwur utawa mbusak app

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *