Buntut nengsemake: Game Otome – Cidra&Hack

Dening | Januari 17, 2022
■ Sinopsis ■

Nalika ibumu tiba-tiba lara amarga penyakit sing ora bisa ditambani, sampeyan bakal kelangan kabeh pangarep-arep yen sampeyan ngelingi legenda alam kucing-panggonan sing dikarepake ...

Sawijining dina, sawise nemoni ibumu ing rumah sakit, sampeyan bakal ngetutake kucing calico aneh menyang kuil sing cedhak, nanging nalika sampeyan ngliwati gerbang torii, sampeyan nemokake dhewe whisked adoh menyang dunyo kucing. Kelingan legenda lokal, sampeyan nggoleki Raja Kucing nanging golek penyihir ing panggonane. Dheweke nawakake kanggo nambani ibumu kanthi rega-sampeyan kudu nyerahake urip manungsa lan manggon ing alam kucing kanggo kalanggengan.

Ngadhepi pilihan sing ora mungkin, sampeyan bakal putus asa nalika direkrut dening organisasi pemberontak saka wong kucing nggantheng sing dikenal minangka The Strays. Apa sampeyan bakal kepeksa nyerahake kamanungsan sampeyan, utawa sampeyan bisa njupuk mudhun penyihir ing wektu kanggo nyimpen ibu-lan golek katresnan sadawane dalan?

Sink claws menyang crita roman lan whimsy ing Charming Tails!

■ Watake ■

raja – Kucing Top
Waspada lan wangkal, Rei minangka pimpinan The Strays lan mutusake kanggo mbales dendam marang penyihir kasebut lan nylametake korbane…, sing luwih gampang ngandika saka rampung. Apa sampeyan bakal nulungi dheweke ngatasi trauma lan mbebasake alam kucing sapisan lan kanggo kabeh?

Tatsuki- The Stealthy Spy
Sawise manungsa, kucing kelangan iki tumindak minangka agen pindho, njaga kraton nalika menehi informasi marang The Strays. Dheweke misale jek bakal nglindhungi sampeyan lan mesthekake yen kepinginan sampeyan bakal diwenehake, sing nggawe sampeyan kepingin weruh yen dheweke luwih ngerti babagan kulawarga tinimbang dheweke…
Apa sampeyan bisa sinau bebener ing mburi kekarepane kanggo nulungi sampeyan lan alasane pengin nyingkirake kamanungsane?

Bener- The Playful House Kucing
Kucing manis iki minangka kucing kulawarga sampeyan dhewe, mung saiki dheweke dadi wong lanang-lan sing nggantheng! Tama duwe ati emas lan bakal nindakake apa wae kanggo sampeyan, nanging yen ditakoni kok suwe ora ana omah, dheweke ngindari pitakon.
Sawise kucing metu saka tas, bakal kuwat ikatan sampeyan, utawa bakal ambruk?