Tawuran Catur – Play Cidra Online&Hack

Dening | Oktober 14, 2021


Penggemar teka-teki? Tes katrampilan logis sampeyan nganggo Clash Clash! Catur minangka game strategi lawas lan salah sawijining game papan sing paling populer ing kabeh wektu. Tujuan sampeyan kanggo njupuk potongan mungsuh lan mriksa rajane.

Play online lan tandhing karo pemain saka sak ndonya. Ajak kanca-kanca lan ajak pertandhingan. Ngobrol lan ijol-ijolan hadiah karo pemain liyane.

Coba rong mode game - muter mode 'Catur Klasik' kanggo pertandhingan sing santai utawa mode 'Catur Cepet' kanggo pertandhingan sing cepet.. Pilih saka sawetara arene sing nawakake hadiah pertandhingan beda.

Mbukak kunci lan ngumpulake set catur sing apik kanthi muter game kasebut. Entuk hadiah gratis saben dina!

Saingan karo pemain liyane ing Leaderboards. Menek munggah menyang ndhuwur lan menang hadiah gedhe.

Kabeh wong bisa melu petualangan Catur iki lan sinau kanthi muter langsung karo mungsuh nyata!

Fitur Utama:
► Game multiplayer online
►Gratis ganjaran saben dina
►Invite and play with friends
►Ngobrol karo pemain lan ijol-ijolan hadiah
►Multiple arenas karo hadiah beda
►Loro mode game — Catur Klasik lan Catur Cepet
►Klumpukake potongan Catur unik lan papan Catur ndhuwur
►Saingan karo pemain liyane ing Leaderboard
► Ndhukung dolanan offline nganggo komputer

Tetep dirungokake kanggo fitur liyane macem.

Download saiki lan unleash master Catur ing sampeyan!

Ninggalake Reply