Lingkaran Relax: Saben dina Art Puzzle Cidra&Hack

Dening | November 28, 2021


Teka-teki blok Circle Relax nyedhiyakake teka-teki slider klasik sing prasaja lan gawe ketagihan. Tutul utawa geser kothak kanggo ngrampungake teka-teki. Muter nggunakake gambar pulo tropis sing dibangun kanthi apik, utawa nggawe teka-teki Unlimited. Carane cepet sampeyan bisa ngrampungake game?

Fitur Circle Relax:
• Timer game lan gerakane counter stats kanggo ngukur kemajuan skill.
• Galeri teka-teki gratis dianyari saben dina!
• Luwih saka 1000 teka-teki high-definition ayu!
• Pack teka-teki anyar karo karya unik dening pelukis!
• Fungsi ngaso ing game.
• Akeh tingkat kangelan.
• Nggarap luwih saka siji teka-teki sekaligus lan ndeleng kemajuan sampeyan!
• Pratinjau gambar seni sing wis rampung kanggo mbantu sampeyan ngatasi!
• kothak geser lancar lan cepet menyang Panggonan.
• mode rotasi kanggo pros jigsaw puzzle nyata! Pindhah potongan ing kelompok!
• Koleksi musik gedhe: pilih iringan musik sing pas karo swasana ati!
• Kontrol prasaja nggampangake kanggo ngatasi teka-teki jigsaw!

Lan ana fitur liyane sing bisa ditemokake! Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe teka-teki pribadi sing unik! Kajaba iku, sampeyan bisa milih melodi sing paling disenengi saka koleksi musik ing game kanggo ngiringi santai, sesi gambar seni sing ngilangi stres!
Ing Circle Relax sampeyan bisa lelungan ing saindenging jagad, ndeleng mujur nengen, nemu mangsa ing taun lan kamulyan donya, kabeh saka tentrem lan ayem ing omahmu dhewe.
Kita wis nggawe app iki supaya sampeyan bisa muter game favorit ing ngendi wae lan kapan wae. Iku kanthi simulates nyata free teka-teki jigsaw lan, ing wektu sing padha, app nggunakake kabeh kaluwihan kanggo nggawe muter game favorit minangka trep minangka wis tau bisa.

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *