Simulator Konstruksi 3 – Cidra&Hack

Dening | Wulan September 27, 2021
Temokake kutha Eropa sing apik ing sekuel Simulator Konstruksi sing populer 2 lan Simulator Konstruksi 2014 karo kendaraan resmi dilisensi dening merek misuwur: Uler, Liebherr, KASUS, Bobcat, Palfinger, Isih, MAN, ATLAS, lonceng, BOMAG, WIRTGEN GmbH, JOSEPH VÖGELE AG, HAMM AG lan MEILLER Kipper. Njupuk kontrak sing maneka warna lan tantangan. Mbangun lan ndandani dalan lan omah. Bentuk skyline kutha sampeyan lan tambahake armada kendaraan sampeyan. Discover a completely new map and mbukak kunci new contracts and vehicles with your growing company.

SIMULATOR KONSTRUKSI GOES EUROPE
Jelajahi peta 10km², tresna dirancang kanggo meh podo foothills Alpine idyllic lan muter ing telung distrik beda: Desa ngendi sampeyan ngadegake perusahaan sampeyan, area industri wiyar lan kutha modern. Gunakake wektu ing antarane pakaryan kanggo njelajah jagad terbuka sing bisa diluncurake kanthi bebas.

BRAND FITUR NEW: LIEBHERR LB28 & VIEW COCKPIT
Seneng rig pengeboran Liebherr LB28 kanggo konstruksi jembatan kanggo pondasi sing stabil lan jero sajrone konstruksi jembatan lan misi liyane sing nyenengake! Fitur liyane sing ditunggu-tunggu dening akeh penggemar yaiku tampilan kokpit. Saiki sampeyan bisa seneng Simulator Konstruksi 3 saka nang saben kendaraan lan njaluk tangan pisanan aran apa iku kaya kanggo njupuk kontrol mesin epik!

LUWIH 50 KENDARAAN BY 14 MEREK
A jumlah ageng kendaraan nunggu sampeyan! Pilih mesin sing pas kanggo saben proyek: Ngatasi tantangan karya dalan lan ndandani kanthi mesin dening Caterpillar, BOMAG utawa WIRTGEN GmbH, VÖGELE AG lan HAMM AG. Kasedhiya kanggo pisanan: Excavator kompak E55 utawa loader trek kompak T590 saka Bobcat bakal nggawe bumi obah mlaku ing taman! Entuk setir truk MAN TGX kanggo ngunjungi jugangan kerikil lokal utawa toko pasokan lan temokake papan sing anyar karo Liebherr 150 EC-B 8 tower crane.

LUWIH 70 KONTRAK ANYAR
Mbuktekaken skills ing proyek: Saka omah kulawarga gaya Bavarian cilik nganti gudang industri lan gedung pencakar langit – luwih saka 70 kontrak tantangan nuntut kabeh katrampilan lan presisi ing Simulator Konstruksi 3. Gawe maneh dalan sing rusak lan gunakake armada kendharaan sing gedhe kanggo nguwasani saben tantangan. Bentuk skyline Neustein liwat karya unik sampeyan!