House Monster Bapake – Cidra&Hack

Dening | November 26, 2021


Iku nyritakake crita Carlos’ lelungan sawise nampa telpon kasusahan saka bapake, nyuwun supaya dheweke bali menyang omah lawas lan ngluwari bapake.
Nalika dheweke terus njelajah omah, Carlos nemoni akeh sing medeni nanging 'cute’ monster. Nalika dheweke ngrampungake teka-teki sadurunge dheweke, dheweke luwih cedhak karo bebener…
Freud tau ngandika: “Tresna lan karya, karya lan katresnan…iku kabeh sing ana.”
Nanging apa bab pain, perjuangan sing muncul
nalika kita kepeksa milih antarane ambisi lan katresnan?
Ing dealing with conundrums kuwi, kita kabeh bisa uga nglarani wong sing paling kita tresnani.
Amarga asring ing pepeteng kita rumangsa paling aman.
Kanthi House Monster Bapak, Aku pengin menehi kesempatan kanggo nebus kenangan sing nyenengake.
Aku ngaturake kanggo ilmuwan, kanggo impen cilikku;
marang wong sing tak tresnani, lan kenangan sing luntur.
Muga-muga sampeyan bakal nemokake jawaban sing paling apik, dadia kanggo katresnanmu, kanggo ngelmu, utawa impen.

[Gameplay]
Telpon dadakan ing wayah wengi sampeyan bali menyang omah sing wis pirang-pirang taun ora dibukak. Sampeyan kudu unravel siji teka-teki sawise liyane: kanggo saka ing pemandangan intertwined karo kenangan golek pitunjuk lan njaluk menyang ngisor rahasia rama sampeyan.
Pilihan kanggo nebus utawa pungkasane mungkasi crita sedih iki ana ing tangan sampeyan.

[Fitur]
Tinimbang arep kanggo werna padhang lan urip, Aku wis milih kanggo gaya seni ireng-putih. Narasi sing pecah, teka-teki sing akeh, lan desain swara sing alus nggawe pengalaman immersive ing ngendi sampeyan minangka pemain bisa ngrasakake munggah-mudhun saka emosi protagonis. Terus mbukak crita nalika sampeyan ngumpulake item liyane…

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *