Sekolah Duel Tanpa wates: Game Cheat Super Power Super Seksi&Hack

Dening | Wulan September 29, 2021
■ Sinopsis ■

Kanggo jagad njaba, sampeyan lagi ing pucuk rantai panganan — nggunakake kemampuan supranatural sing umume diidham-idhamake wong!

Ing Akademi Takamagahara ... sampeyan isih cilik-cilik.

Dianggep paling ringkih ing sekolah, siji-sijine pangarep-arep slamet yaiku supaya ora mudhun - nanging nalika katon aneh ana ing lorong lan sampeyan kudu nemokake kasunyatan sing sejatine, apa sampeyan bisa ngatasi watesan kanggo nylametake awak lan sekolah?

■ Watake ■

Alice Wales Kujo

Pimpinan dewan siswa sing nemtokake, Alice duwe kekuwatan sing mung bisa dikagumi kanthi meri. Apa dheweke ngewangi siswa liyane utawa ngadhepi pengganggu, Alice bisa nindakake apa wae.

Nanging nalika ana misteri misterius sing nolak pangerten, mula wiwit sekolah kasebut, malah Alice ora duwe daya kanggo nylametake dina kasebut.

Apa sampeyan bakal tetep ora sabar, utawa sampeyan bakal ngadeg jejer karo bocah wadon sing paling populer ing sekolah kasebut?

Inori Morizono

Wong sing sepi lan isinan, Inori nyoba sing paling apik kanggo nulungi wong-wong sekitare. Apa bakal nggabungake kelas dadi presiden kelas, utawa nambani siswa liyane kanthi kabisan, dheweke dadi siswa sing ora egois sing ora nate nyerah.

Tansah hard ing awake, Inori percaya yen sampeyan tetep semangat. Nanging nalika samubarang wiwit jebule, sampeyan bakal ana ing kana kanggo nyekel dheweke?

Yue

Penasaran lan kebak energi, Yue ora kaya wong sing nate sampeyan kenal. Enigma kanthi kekuwatan sing ora ana dokumen, rasa napsu lan ora gelem ngomong mung nggawe misteri kasebut.

Nalika dheweke njaluk tulung marang sampeyan, sampeyan ora bisa ragu-ragu - kanthi sethithik banget lan kemampuan sing nolak logika, apa sampeyan bisa percaya tenan karo bocah wadon iki tanpa jaman biyen?