Guo lan Puzzles – Sokoban Cidra&Hack

Dening | Desember 6, 2021


**Game iki gratis nganti kamar 22, versi lengkap kasedhiya liwat tuku ing-app.**

Anugrah:
🏆 2021 BitSummit THE 8th BIT: Pilihan Resmi
(https://bitsummit.org/edition/2021/)
🏆 Busan Indie Connect 2020: Excellence ing Casual
(https://twitter.com/BIC_Festival/status/1320276222744489984?s=20)
🏆 Bahamut 2020 Lomba Cipta ACG: Penghargaan Perunggu
(https://prj.gamer.com.tw/acgaward/2020/award_game.php)

Babagan:
Dungeon and Puzzles minangka game sing nantang pemain’ 2D persepsi spasial lan pamikiran logis. Pamuter bisa nggunakake pedhang kanggo nyerang monsters, utawa gandhewa lan panah kanggo numpes mungsuh saka kadohan. Nyurung alangan maneh kanthi tameng lan narik monsters kanthi sarung tangan khusus.

Ana 150 kamar digawe tangan ing guo. Pemain kudu luwih ngerti babagan game kasebut kanggo ngrampungake teka-teki lan ngresiki kamar.

Kanggo ngalahake teka-teki kanthi gerakan sing luwih sithik, nggayuh gol majeng, pemain kudu nyoba taktik beda lan mindhah kombinasi kanggo nemokake solusi optimized kanggo kamar. Kadhangkala pemain kudu ngilangi solusi lawas lan njupuk perspektif anyar babagan masalah kasebut, mriksa maneh lan mikir maneh sadurunge nindakake.

Fitur:
✦ Guo + Cangkriman + Sokoban
✦ 150 kamar digawe tangan
✦ Seni piksel tema fantasi
✦ Peta guo non-linear

➤ Tindakake kita ing Twitter
https://twitter.com/nekoalyst
➤ Kaya kita ing Facebook
https://www.facebook.com/Nekoalyst
➤ Gabung server Discord kita
https://discord.gg/A7Sss9d