Beasts Fantastic’ Legenda – Cidra&Hack

Dening | Desember 6, 2021


[Beasts Fantastic]
A macem-macem kewan Fantastic nyuwil liwat segel kuna lan mlebu donya iki. Jupuk wong-wong mau,nyeluk kewan eksklusif sampeyan lan miwiti lelungan nelukake ara-ara samun!

[Gratis 30x Draw, Wuku sugih]
Ing wiwitan banget, njaluk 30 free ndudohke kanggo entuk 5-star kewan winates! Barisan kewan sing kuat banget ing game awal bakal mbantu sampeyan ngalahake mungsuh lan mbusak tahapan kanthi cepet!

[Game Idle Vertikal – Operasi siji-tangan]
Mode perang otomatis wektu nyata kanggo sampeyan muter kanthi tangan siji kanggo level munggah lan ngalahake mungsuh. Ing 3 menit sampeyan bakal miwiti, lan ing 5 menit sampeyan bakal tresna! A game autoplay bener kanggo tingkat munggah karo ease!

[Klan – Nelukake World of Beasts]
Gabung karo anggota klan sampeyan kanggo nelukake jagad fantasi. Ing kene sampeyan bakal ngrasakake PVP sing nyenengake, lan nggumunake jagad!

[Sistem bolongan – Pandangan lintang & Artefak, Power-Up]
Iki minangka papan kanggo sampeyan budidaya, ngendi sampeyan bisa nemen nambah kekuatan liwat Artefak, Pandangan lintang, Echo Array, lan Otherworld Mountainsea!

[100x Drop Rate kanggo Beasts lan Artefak]
Entuk artefak lan peralatan paling apik saka lapangan, lan nampa ton ganjaran autoplay. Ing game, sampeyan bakal seneng tingkat gulung super dhuwur lan entuk ganjaran sing bakal banjir persediaan.

FB: https://www.facebook.com/FantasticBeastsLegend
CS: likedreamstar.fbs@ijunhai.com