Gir Final – Cidra&Hack

Dening | Wulan September 30, 2021


Gir Final, game RPG strategis sing anyar “Mechs & Prawan”, bakal enggal teka!
Renovasi mechs sak karepmu, nglatih pirang-pirang pilot sing apik saka macem-macem lapangan kerja lan ngalami pertempuran meksa sing apik banget!
Perjalanan sing nampilake Mechs Kuat & Pilot Adorable bakal diwiwiti! Kapten, ayo gelut jejer!

FITUR GAME:
[Renovasi mechs kanthi bebas kanthi jutaan kombinasi sing bisa digunakake!]
Entuk atusan komponen kanthi ngresiki tahapan utawa liwat pangembangan bagean, banjur gunakake kanggo nggawe mechs sing kuat banget! Sampeyan uga bisa nglumpukake setelan mech khusus sing apik banget!
[Liwat 100 pilot serbaguna kanthi macem-macem sipat lan pakaryan!]
Saben pilot duwe kepribadian lan kemampuan unik, lan dilengkapi model dinamis lan akting swara pribadi! Latih pilot lan gelut!
[Mbangun basis sampeyan dhewe lan coba pilot ngasilake produk nalika sampeyan lagi AFK!]
Mbangun kamar, kayata asrama, kamar pengamatan, hangar, lab riset, gudang, lan liya-liyane. Saben kamar dilengkapi sumber lan bonus dhewe. Pilih kanthi bebas kamar sing arep dibangun, lan gawe dhasar sampeyan dhewe!
[Strategis & peta dinamis kanggo pengalaman penembake nggulung sisih sing sampurna.]
Pilih antrian kanthi ati-ati adhedhasar medan, barisan mungsuhmu, lan tujuan misi sampeyan. Ton misi taktis kanggo ngrampungake nalika luang!

Dhukungan:
Bebas bae kanggo hubungi kita kapan wae yen sampeyan nemoni masalah.
Facebook: https://www.facebook.com/FinalGearEN
Twitter: https://twitter.com/FinalGearEN
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS6gg0Sukqa2tw1qHZKgsIw
Gegayuhan: https://discord.gg/finalgear
Reddit: https://www.reddit.com/r/FinalGearOfficial/