Horizon Chase – Cidra&Hack

Dening | November 25, 2021


HORIZON CHASE minangka penghargaan kanggo GAME RACING ARCADE KLASIK.

Horizon Chase minangka surat katresnan kanggo kabeh tukang game balap retro. Iku game balap gawe ketagihan inspirasi saka hits gedhe saka 80 lan 90s. Saben kurva lan saben puteran ing Horizon Chase nggawe ulang game balap arcade klasik lan menehi sampeyan watesan kacepetan sing ora ana watesan.. Throttle lengkap lan nikmati!

• GRAPHICS 16-BIT REINVENTED
Horizon Chase mbalekake konteks grafis saka generasi 16-bit lan nggawe gaya sing diilhami ing jaman kepungkur tanpa ngeculake kontemporane.. Poligon sing katon lan estetika warna sekunder nandheske kaendahan visual game kasebut, asil ing atmosfer unik lan harmonis. Sampeyan bakal ngrasakake jiwa balap retro ing game kasebut kanthi awak sing modern.

• TOUR liwat cakrawala donya
Horizon Chase minangka balapan ing saindenging jagad. Kanthi saben cangkir anyar, sampeyan bakal nyopir mobil liwat balapan sing luar biasa, nonton srengenge surup, madhep udan, salju, awu vulkanik lan malah badai pasir sing abot. Dadi awan utawa wengi, saben trek ditindakake ing kertu pos sing apik saka saindenging jagad.

• SENNA FOREVER EXPANSION PACK – MANGGO WAYAH AYRTON SENNA
A penghormatan kanggo pembalap legendaris Ayrton Senna, Pack Expansion iki ndadekke pesawat tanggung anyar mobil, trek, lan fitur kanggo game, inspirasi dening karir Senna.

• BARRY LEITCH, KOMPOSER SOUNDTRACK LEGENDARIS
Horizon Chase nampilake Barry Leitch, musisi konco soundtracks arcade game racing klasik. Nalika sampeyan main game, sampeyan bakal dihipnotis dening lagu-lagune sing apik banget sing nglengkapi ekstasi grafis saben cakrawala.

Aja lali kanggo tindakake kita ing media sosial:
Facebook: https://www.facebook.com/horizonchase
Twitter: https://twitter.com/horizonchase
Instagram: https://www.instagram.com/horizon_chase/
YouTube: https://www.youtube.com/c/AquirisGameStudio/
Gegayuhan: https://discord.gg/horizonchase

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *