Idle Creepy Park Inc. – Cidra&Hack

Dening | Wulan September 30, 2021
Aja wedi karo monster 😱! Miwiti bisnis medeni dhewe!

Apa sampeyan cukup wani mlebu taman petualangan sing kebak monster sing medeni 🤔?
Idle Creepy Park Inc. minangka pengalaman sing medeni lan nyenengake kanggo kabeh pemain nganggur🔥!

Njelajah omah medeni angker karo monster sing medeni mesthi dudu petualangan kanggo kabeh wong😮.
Sampeyan kudu nyewa manajer sing wani kanggo mbantu sampeyan mbukak taman iki. Sanajan golek dhuwit kanthi medeni wong 👻 katon kaya rencana bisnis sing apik lan isih serem 🤑!

Iku bakal dadi ngulandara macem! Nanging sadurunge sampeyan miwiti, sampeyan kudu siap kanggo perkara SERAM 😨! Minangka pemilik taman sing serem, sampeyan kudu nyewa manajer supaya bisa ngurus kabeh pameran monster sing medeni..

Nyewa manajer kanggo njaga ketertiban umum ing njero. Dheweke bakal ndandani 🔧 pameran monster sing rusak lan ngresiki 🧹 kabeh wilayah sing medeni, nanging manajer uga makili bisnis nganggur sing medeni kanggo para pelanggan..

Nawakake tamu petualangan sing paling nyenengake. Gaweane wedi tapi marem😆! Ngapikake taman sampeyan kanthi monsters anyar lan serem! Aja lali babagan loket tiket 🎟️, stand pangan (manisan🍭!) lan macem-macem game🕹️kanggo pelanggan sampeyan – sampeyan bisa nganyarke meh kabeh supaya bisnis nganggur tetep apik! Terus mriksa statistik sampeyan! Hasil finansial 🧾, sales produk 💰, manajer kerja lan kepuasan pelanggan ✔️ kudu dadi prioritas utama sampeyan saiki!

FITUR:

● Taman nganggur SCARY atraksi Angker! Akeh monster sing medeni 🤡 lan akeh tugas sing kudu ditindakake!

● makhluk CREPY! Isine vampire🧛, mbakyu🤕, bajak laut🏴‍☠️, monsters lan akeh liyane.

● Gampang kanggo muter, angel nguwasani! Nanging manajer bakal nulungi sampeyan! Apa sampeyan siap 😱? Iku FREE kanggo muter!

● ENJOY petualangan iki! Kamar rinci, atmosfer serem lan karakter gangguan sing utomo-chilling nanging uga agawé ing cara sing apik!

● FUN game nganggur! Entuk dhuwit 💲 lan tuwuh bisnis sampeyan kanthi cepet!

Aja wedi sukses lan terus ngetuk👍