Kick The Buddy Remastered – Cidra&Hack

Dening | Oktober 30, 2021


Sugeng rawuh ing Kick the Buddy Remastered!
Game sing mbantu sampeyan ngatasi nesu sing sampeyan kumpul sedina muput.
Iku cara anyar kanggo nggunakake game mobile kanggo apik!
Minangka pemain, milih saka macem-macem saka sudhut gaman kanggo duwe sawetara tumindak relief kaku!
Njupuk AK-47, granat, Pedhang utawa malah kakuwasan Godly lan unleash ing goblok ing wangun game!
Apa iku nelpon sampeyan kapitunan? Njupuk Rocket, lan nggawe Rocket Buddy!
Cukup frustasi kanggo ngalahake bos? Luwih becik nggunakake punch kanca lawas sing apik!
Aja duwe stres? Gamelan sing lugas lan humor Buddy mesthi bakal nggawe raine sampeyan!
Game lucu apik banget, nanging bakal mbantu sampeyan adem nalika perjuangan saben dina?
Kick the Buddy Remastered mesthi bakal! Iku game goblok paling apik kanggo alesan!
Mayuta-yuta pemain saka sak ndonya wis main. Apa sampeyan bakal dadi sabanjure?

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *