Liga Pantheon – Cidra&Hack

Dening | Januari 13, 2022


Krungu ~ Krungu ~
League of Pantheons bakal resmi diluncurake ing 12 Januari, 2022!
Bukak lan pra-registrasi saiki!

Tindakake kita kanggo informasi luwih lengkap lan ganjaran liwat:
Facebook: https://www.facebook.com/LeagueofPantheons
Gegayuhan: https://discord.gg/cTsW7QK3nr
Reddit: https://www.reddit.com/r/League_of_Pantheons/

Tebak sapa sing bakal menang perang antarane Zeus, Odin, Wukong lan Susanoo? Abadi kuna saka Yunani, Norse, Wong jepang, Mesir lan mitologi liyane, dikumpulake ing Liga Pantheon iki. Apa sampeyan bakal dadi Summoner kanggo mbalekake kekuwatane?

-Adem karo Auto-grinding
Tutul siji kanggo entuk XP, emas, lan Epic Loots, bisa digunakake nalika sampeyan nganggur utawa offline
Rampung Destressing game, tanpa nggiling tanpa guna

-DIY Skuad Pahlawan Unik
5 unsur + 4 Posisi utama = Sastranegara Kombinasi Tanpa wates
Ngatur saben Pahlawan nganggo Gir unik, Runes lan Artefak

-Nyeluk kabeh Legenda Kuna
100+ Pahlawan Legendaris saka 8 Mitologi utama
Gratis 200 ndudohke ing pisanan 7 dina mbantu sampeyan nelpon Pahlawan sing cocog

-Nggawe Sastranegara ing macem-macem Gameplay
Kombo, Sinergi pahlawan, gol, Countermetas
Gunakake Simple, durung Sastranegara jero ing perang tau-ganti

-Kamenangan ing mode PVP / PVE sing ora kaetung
pemain tunggal, Multiplayer, Cross-server, Telas…Kabeh klebu
Gelar juara, 5★ Pahlawan, Kulit - Ganjaran Epik ngenteni

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *