LEGO ® Marvel Super Heroes Cidra&Hack

Dening | Wulan September 27, 2021
Pahlawan Super LEGO® Marvel ™: Universe in Peril nampilake crita asli sing nyebrang kabeh Marvel Universe. Ngontrol Iron Man, Spider-Man, Hulk, Kapten Amerika, Wolverine lan akeh liyane karakter Marvel nalika gabung kanggo mungkasi Loki lan akeh penjahat Marvel liyane saka nglumpukake senjata super sing bisa ngrusak jagad!

FITUR GAME:

• Swara 91 karakter sing bisa dimainake, kayata Iron Man, Spider-Man, Kapten Amerika, Wolverine, lan liya-liyane bisa dikunci nalika sampeyan maju liwat game kasebut. Kulawarga karakter pilihan bisa diakses kapan wae liwat tuku liwat toko ing game.
• Lengkap 45 misi sing ditrapake kanthi aksi nalika mburu Bata Kosmik ing lokasi utama saka Marvel Universe
• mungsuh mungsuh nggunakake kemampuan daya super kayata pesawat, kekuatan super lan ora bisa dideleng.
• Gunakake gerakan pertempuran kanthi cepet lan aktifake Super Moves kaya Hulk's Thunder Clap lan Iron Man's Arc Reactor.
• Ngrampungake tantangan lan entuk hadiah.
• Ganti kontrol "Console" lan "Touch Screen" kanggo nemokake gaya main sing paling cocog karo sampeyan.

CATHETAN:

Game iki kapenuhan pirang-pirang jam konten lan sinematik sing akeh papan! Sampeyan mbutuhake 2.2gb papan sing kasedhiya ing piranti yen nginstal liwat wifi, nanging mung ruang 1.1gb yen sampeyan ndownload ing komputer banjur sinkronisasi.

Kaya pirang-pirang instalasi aplikasi sing gedhe, disaranake sampeyan miwiti maneh piranti sawise nginstal amarga iki bakal ngrampungake sawetara masalah stabilitas. Uga priksa manawa sampeyan wis nginstal firmware paling anyar.

Ora perlu sambungan internet kanggo main game iki.

Yen sampeyan ngalami kangelan, hubungi kita ing dhukungan.wbgames.com.