Urip Mellow – Cidra&Hack

Dening | November 22, 2021


Seneng mbangun desa mellow dhewe?

tani & Kaslametan & Simulasi
Nanging… Perjalanan sampeyan ora bakal gampang…!

· · · · · Fitur Game · · · · · ·

» Urip sak bisa.
» Seneng patang mangsa
» Nglumpukake sumber daya lan mbangun akeh bangunan.
» Tani & Kerajinan & bangunan & Kaslametan
» Ngatur mikro lan nggedhekake desa sampeyan.

pangembang – Pangembang Game paling apik ing Korea Kidul

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *