Sihir: Teka-teki Quest – Cidra&Hack

Dening | Januari 14, 2022


Sihir: The Gathering lan Cocokake asli 3 RPG dibayangake maneh ing Piandel: Teka-teki Quest, bangunan dek epik, strategi lan game peran leveling jero!

FITUR
★ Join a komunitas of over 2.5 yuta pemain donya!
★ Saingan ing acara Standard karo kertu favorit saka Piandel paling anyar: Ngumpulake utawa nggawe dek sing angel lan tematik saka kertu Warisan favorit… terserah sampeyan!
★ Nggolek kertu tartamtu kanggo unleash strategi sampurna? Gawe Paket Booster dhewe karo Booster Crafting kanggo nggawe dek sing sampurna
★ Ngalami acara anyar, kertu, lan Planeswalkers saka Piandel: The Gathering Multiverse
★ Gabung karo Koalisi lan gelut karo bos epik kayata Avacyn lan Nicol Bolas sing rusak., Gusti Allah-Firaun
★ Peperangan mungsuh Planeswalkers ing turnamen Player-vs-Player (PVP)

KOLEKSI lan KARTU KERAJINAN
Nglumpukake sawetara Piandel: Mantra paling agawe The Gathering kaya Star of Extinction lan makhluk kaya Kopala, Sipir Ombak. Saiki karo Booster Crafting, gawe paket booster dhewe kanggo nambah koleksi sampeyan. Gawe dek paling utama lan adhepi mungsuh sampeyan.

MATCH MANA GEMS kanggo mantra
Permata Mana minangka inti saka kekuwatan lan kekuwatan sampeyan. Cocokake-3 utawa luwih ing saurutan kanggo ngumpulake daya cukup kanggo matak mantra agawe lan jalmo.

PLAY karo kanca-kanca
Gabung koalisi lan muter karo kanca-kanca kanggo menang hadiah bonus ing turnamen. Band bebarengan lan perang pemain saka sak donya!

MENANGI HADIAH LAN MANGKUL LEADERBOARDS
Ketik acara saben dina lan Player-vs-Player (PVP) turnamen lan tantangan geladhak nglawan mungsuh. Menek leaderboards lan ngumpulake akeh hadiah kanggo mbangun malah luwih apik, dek luwih kuat!

RECRUIT juara kanggo perang
Para penyihir sing kuwat lan prajurit Piandel: Gathering minangka pahlawan sampeyan ing perang. Nggawe perjanjian karo Liliana kanggo nyeluk tanpa wates, gerombolan antek sing ora mati! Gabung karo Kiora lan gunakake kekuwatane segara! Utawa campur karo seni geomansi kanggo nggawe mantra sing mindhah gunung, mecah watu, lan nyawiji wesi, karo Koth saka Pethel! Pasangake karo dek sing paling apik lan mlebu ing arena kanthi siap kanggo ngilangi kompetisi. Saben Planeswalker dilengkapi kemampuan unik kanggo ngaktifake lan nambah kertu utawa ngrusak mungsuh.. Mbangun munggah tingkat lan nonton kabisan sing tuwuh dadi pasukan unstoppable!

■ Kaya kita ing Facebook: www.facebook.com/MagicPuzzleQuest
■ Langganan ing YouTube: www.youtube.com/MagicTheGatheringPuzzleQuest
■ Tindakake kita ing Twitter: www.twitter.com/MtGPuzzleQuest
■ Tindakake kita ing Instagram: www.instagram.com/MagicPuzzleQuest

App kasedhiya ing basa Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Portugis Jepang lan Brasil.

Dikembangaké dening Oktagon Games

Game lan Piranti Lunak ©2022 D3 Go! TM & ©2022 Wizards saka Coast LLC

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *