Multi Maze 3D – Cidra&Hack

Dening | November 23, 2021


Multi maze minangka game teka-teki sing nyenengake lan gawe ketagihan ing ngendi sampeyan kudu mumbul lan ngumpulake bal ing cangkir.
Spin mbingungake rodha, ngiwa utawa nengen, supaya bal nyelehake ing cangkir.
Mumbul lan ngumpulake bal ing cangkir, lan kanthi cara, sampeyan bisa Multiply lan isi tuwung.
Bal ing kabeh werna sing bisa mbayangno nunggu sampeyan muter mbingungake wheel lan ngumpulake ing tuwung.
Kagum dhewe karo kemampuan kanggo muter mbingungake rodha lan ngumpulake minangka akeh bal sing bisa!

Kanggo milih metu saka CrazyLabs dodolan informasi pribadhi minangka penduduk California, bukak Kebijakan Privasi kita: https://crazylabs.com/app

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *