Pulo Ohana: Jeblugan kembang lan mbangun Cidra&Hack

Dening | Oktober 21, 2021


Lali kabeh hiruk pikuk kutha, lan urip adoh saka sumelang ing account game cocog anyar “Pulo Ohana”🏝️!
Bukak jendhela, ambegan ing hawa seger, lan seneng teka-teki & 🌼kembang alus ing toko sampeyan ing 🌴 pinggir segara⛵.
Cocokake lan teka-teki jeblugan, mbangun lan ngrancang toko sampeyan, nggawe kanca anyar, menang ganjaran, nemokake misteri pulo kasebut, lan dadi florist sing kepengin banget karo game sing gampang lan nyenengake.
Mbukak toko lan urip ngimpi ing pulo pangarep-arep, tresna, lan rasa seneng!

Fitur Game:
・🏝️Toko kembange dhewe: ngatasi game puzzle, ngeculake kreatifitas sampeyan, lan desain toko kembang sampeyan saka drab nganti apik, kabeh sing disenengi! Sijine ing Furnitur, tuwuh kembang, nyilem kanggo ganjaran saben dina, lan malah mundhakaken 😸pet🐶!
・🏝️Desain game teka-teki unik: tandhingan & jeblugan ing 2 tinimbang pertandhingan tradisional-3! Temokake pirang-pirang kombinasi sing njeblug, cara muter, lan ganjaran ing game. Ajak kancamu dolanan ing lanskap pantai & jeblugan tingkat kembang!
・🏝️Maneka warna teka-teki: liwat 600 tingkat saka tunyuk-kanggo-jeblugan cocog game dirancang dening MYBO, tim pangembangan game kondhang sing diundang dening ROVIO kanggo pangembangan game teka-teki sing cocog “Angry Birds Blast”.
・🏝️Ketemu kanca-kanca & pelanggan: ngerti klompok cast alam bébas lan nggawe kanca karo Lily Maka, Kiko Kilani, Lucas Manis, lan sawetara liyane.
・🏝️Mbukak rahasia: njelajah malang anyar pulo, ketemu wong saka tetanggan, lan seneng crita apik banget antarane karakter ing game. Saksikan pernikahan romantis lan desain situs kanthi kembang sampeyan!
・🏝️Acara mingguan: nggawa level tantangan teka-teki anyar kanggo nggawe game sampeyan & entuk ganjaran!
・🏝️Muter game offline: aja resiko bosen nalika sampeyan ora bisa ngakses Internet, toko sampeyan tetep mbukak, lan seneng tingkat teka-teki anyar ing sembarang panggonan ing sembarang wektu!

Tresna muter Ohana Island?
Meet us on our websites and user komunitas for more up-to-date matching game information and rewards!
https://www.facebook.com/OhanaIsland/

Kita bakal seneng mangsuli pitakon apa wae utawa ngrungokake saran. Mangga email kita ing info kontak:
support@mybogames.com

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *