POKOPOKO The Match 3 Puzzle Cidra&Hack

Dening | Oktober 21, 2021


Ayo mlaku-mlaku ing alas match-3 karo PokoPoko, teka-teki macem.

Temokake level match-3 sing tantangan lan nyenengake kanthi game teka-teki sing nyenengake iki.

“Dhemit jahat ngrusak alas Poko sing tentrem!”
Kembang Kembang kanthi ngresiki teka-teki sing ekstrem. Iki minangka siji-sijine cara kanggo mulihake Alas Poko menyang papan suci sing apik banget.

Rencana langkah sabanjure kanthi ati-ati, nggunakake pikiran strategis lan item kanggo mbusak tingkat angel.

[Karakteristik Game]
– Liwat 1,500 saka match-3 tingkat unik lan nemen
– Akeh alangan, kayata Lava, watu, watu, Sarang tawon, lan akeh liyane ngenteni tantangan sampeyan!
– Cocokake blok lan entuk dorongan kombo! BADABOOM!
– Ayo ndeleng sing duwe liyane Kembang? Pindho seneng-seneng kanthi saingan karo kanca-kanca!
– Mode Petualangan! Ing endi sampeyan bisa perang Dhemit lan Power Up Animals!
– Rampung FREE kanggo download! Opsi tuku ing-app kasedhiya.

Pengin ngerti luwih akeh babagan PokoPoko?
Facebook : https://www.facebook.com/PokoPoko.Treenod/

Hubungi kita yen sampeyan nemu kangelan:
https://treenod.helpshift.com/a/pokopoko

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *