Poppy Kissy: Final Chapter – Cidra&Hack

Dening | Januari 15, 2022


And the horror continues when you meet Kissy Missy, a dear friend of Huggy, lurking around the abandoned factory.

In Chapter 2, many hidden rooms and challenging missions await you to explore and complete. Gunakake Tangan Biru lan Tangan Abang sing kuat kanggo hack sirkuit listrik utawa njupuk apa wae saka kadohan. Continue to find a way out of the mysterious facility…lan aja kejiret!

FITUR GAME:
– Gamelan sing nyenengake lan nggoleki sing nyenengake
– Pikiran-mlengkung lan bengkong teka-teki
– Kontrol intuisi
– Grafis lan efek swara sing apik tenan.

Can you make it out alive?

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *