Poppy Pukulan – Ngalahake wong-wong mau! Cidra&Hack

Dening | Desember 31, 2021


Poppy Punch minangka game tempur Poppy! Ngalahake kabeh wong metu saka ring karo ajiné mlengkung. Mung siji sing bisa dadi juara!

Sampeyan lan saingan liyane yaiku Poppy. Kabeh pejuang bakal ketemu adhep-adhepan ing ring, lan saben wong bakal perang kanggo awake dhewe! Tugas sampeyan yaiku ngalahake kabeh mungsuh lan tetep dadi pungkasan ing arena iki!
Saben Poppy duwe titik kesehatan, sampeyan bisa menang yen njupuk kabeh, utawa ngalahake mungsuh metu saka ring. Kanggo saben mungsuh sing dikalahake, tingkat sampeyan bakal dadi luwih dhuwur, doyo kuwat lan maneh! Ati-ati amarga mungsuh bisa mlebu!

Yen sampeyan siyap dadi juara Poppy, push everyone metu saka arene, utawa doyo everyone metu, iki perang kanggo sampeyan! Aturan cukup prasaja, nanging menang ing ring ora gampang ing kabeh. Numpes kabeh mungsuh lan tetep dadi pejuang pungkasan ing antarane Poppy.

Fitur Punch Poppy:

– Kontrol joystick prasaja
– Grafis 3D sing apik
– Saben gelut unik
– mekanika game banget
– Gamelan sing nyenengake

Punch kabeh wong ing dering banjur sampeyan bisa dadi juara Poppy! Gabung perang lan menang!

===================================
COMPANY COMMUNITY:
===================================
Facebook: https://www.facebook.com/AzurGamesOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/azur_games
YouTube: https://www.youtube.com/AzurInteractiveGames

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *