Poppy Survival Game – Cidra&Hack

Dening | Januari 24, 2022
️Attention all players, game arep miwiti.

HOW TO PLAY 🚨
– Lampu Ijo, Lampu Abang: Aturan loro sing kudu digatekake yaiku “Mungkasi nalika abang lan Mlayu nalika ijo”
– Dalgona Challenge: Break Candy karo metu karo wangun beda kaya: lintang, payung, bunder,…
– Tug of War: Gunakake kekuwatan kanggo menang nglawan klompok liya. Eling mung 50% sampeyan bakal urip ing game iki
– Marmer Rolling: Play marbles ing bolongan tengen ing siji dijupuk, aja saingan menang game iki
– Batu Loncatan Kaca: Pilih watu kaca sing bener supaya nasib sampeyan ora bakal nyesel
– More lan More

🦑 FITUR GAME 🦑
– Musik sing apik lan tema sing apik banget
– Macem-macem kulit kanthi akeh ganjaran nunggu ing ngarep
– Uga game gampang kanggo ngontrol
– Sikep lucu
Tindakake pandhuane staf lan cepet menyang aula game.
Aja njaluk ngilangi lan nggawe dalan menyang ndhuwur kanggo 46.5 milyar won prize pool!!