Tinju Nyata 2 – Cidra&Hack

Dening | Desember 6, 2021


PERJUANGAN UNTUK KAMULYAN
Ketik ring game tinju lan melu pertandhingan pukulan ing game gelut paling utama. Ngadhepi mungsuh petinju mbebayani ing ring lan skor KO! Jelajahi jagad tinju lan nggawe dalan ing game tinju- Sampeyan bisa dadi juara tinju, juara kanggo umur! Ketik arena game gelut online lan siyap-siyap, pukulan keras, lan KO petinju saingan!

Gabung karo pengalaman gelut MMO tanpa wates
Tantangan juara game tinju elit saka saindenging jagad game gelut: perang wengi utawa dina ing mode gelut game siji lan bebarengan ing macem-macem acara punch-metu kothak, mode crita, lan gelut game KO turnamen.

ENGAGE IN FAST PACED ON-THE-RING AKSI
Dadi petinju utama game gelut gratis. Gunakake jabs, pancingan, uppercuts & gabungke karo Punch Khusus lan kabisan Fokus. Kaya ing game gelut online, nggunakake combos pokok kanggo KO saingan game gelut. Ora ana sing luwih marem ing game tinju, game ufc utawa sembarang jenis gelut game saka KO awal!

perang nglawan bos unik
A muter anyar ing gelut game & game tinju: njupuk jinis unik saka mungsuh tantangan, saben kasedhiya kanggo tantangan kanggo wektu perang winates. Badut? Priksa. Santa? Ya dheweke ana. Golem saka macem-macem rocky? Sampeyan nang. Asor kabeh kanggo nuntut peralatan epik game gelut !

PILIH GAYA FIGHT YOUR BOXING GAME
Pukulan sing bener & game gelut wiwit, berkembang statistik petinju lan mbukak kunci kabisan kothak anyar kanggo tingkat munggah. Nglengkapi dorongan kanggo nggawe gaya dolanan game gelut gratis sampeyan. Iku rada kaya UFC: sampeyan luwih apik ngetik punch-out lan perang karo gaya. Game tinju sing bener bakal diwiwiti lan KO ana ing udara!

Mbukak kunci ITEM KUAT
Ing path Rocky kanggo dadi Fighting game boxing juara gelut sampeyan entuk akses menyang sawetara unik, peralatan upgradeable lan customizable, nambah statistik game gelut lan kabisan game tinju saka petinju sampeyan, siji punch-out, siji babak, siji KO ing wektu.

Nggawe pejuang tinju ULTIMATE
Gunakake pesawat game gelut & pilihan game tinju kanggo nggawe boxer dhewe - saka massa awak lan reca otot, kanggo rincian cilik minangka wangun irung, game tinju sing nyenengake kaya iki ngidini sampeyan nggawe pejuang dhewe.

SAMBUNGAN karo kanca
Become a punch-out fight champion and play fighting games with friends, Ajak dheweke lan ngalahake dheweke ing aksi game tinju PVP wektu nyata kanggo ngerteni sapa sing dadi juara petinju ing kene lan saiki. Perang kanggo KO paling cepet lan skor dhuwur ing leaderboards.

PLAY MINI-GAMES
Fun gelut game klebu: Latih pejuang sampeyan ing game pukulan sing nyenengake nglawan mini-game lan coba luck ing Daily Lottery kanggo kasempatan menang hadiah.

RASA KEKUATAN MESIN ORA NYATA 4
Iku wektu perang wengi: nyekseni grafis game tinju sing nggunakake kekuwatan Unreal Engine 4 kanggo nggawe pengalaman KO dinamis ing gelut game lan MMO game gelut online visual nggumunke.

Tinju Nyata 2 punika free muter, nanging, sawetara item uga bisa dituku kanggo dhuwit nyata. Yen sampeyan ora pengin nggunakake fitur iki, mateni tumbas ing-app ing setelan piranti. Sambungan jaringan uga dibutuhake. game tinju.

Kanthi ndownload game sampeyan nampa Perjanjian Lisensi Pangguna Akhir, Katentuan Pangginaan supados langkung Service lan Kebijakan Privasi: http://support.vividgames.com/policies
Hubungi kita kapan wae ing support@vividgames.com

Tinju Real Boxing 2 ing Facebook: www.facebook.com/realboxing.

Dadi apa sampeyan seneng game gelut, utawa Mungkin puch-metu, UFC utawa game olahraga? Melu klub, nggawe boxer Panjenengan, perang kanggo KO lan miwiti muter Real Boxing 2 - lan nemu game gelut gratis.

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *