Tag Arsip: Blue

Teka-teki Abang lan Biru: Twin Warna Ball Cidra&Hack

Teka-teki Abang lan Biru: Twin Color Ball minangka game teka-teki sing gawe ketagihan ing ngendi sampeyan kudu nyinkronake rong karakter. Ngontrol loro bal ing wektu sing padha lan nggunakake tombol kanggo mindhah, push kothak lan ngumpulake dhuwit recehan kanggo tekan metu ing piramida. Ing dina sing ayu, Bola Abang Lan Biru metu… Waca liyane »