Tamashi : Munggah saka Yokai Cidra&Hack

Dening | Maret 30, 2022
Mlebet kanggo njaluk Tamashi: Flor lan Judul Eksklusif Demon Slayer.
Ayo Flor karo sampeyan ing petualangan epik iki!

Tamashi: Rise of Yokai yaiku MMOARPG 3D gaya anime, ing ngendi sampeyan bisa nyabrang dalan lan perang bebarengan karo kabeh jinis yokai lan roh penjaga sing diarani Tamashi.

Game kasebut nawakake pengalaman immersive dadi tukang mateni setan ing jagad sing apik banget nanging mbebayani, nampilaken karakter lucu, sistem aksi fine-tuned, lan efek visual sing nggumunke. Telpon kanca lan miwiti petualangan saiki!

Dadi pembunuh setan Glamland, panggonan sing apik kanggo manungsa, Pengeran, lan yokai urip ayem tentrem nganti Raja Iblis tangi saka turu sing dawa. Nderek timbalanipun, yokai kang ala, dikenal minangka setan, nyerang Glamland. Wektu wis teka nalika yokai apik, Pengeran, lan manungsa kudu nggabungake kekuwatane kanggo ngadhepi pepeteng ...

[Fitur Game]
Tekan dalan karo Yokai lan Tamashi
Temokake kabeh jinis Yokai lan Tamashi ing dalan kanggo nglawan ancaman ala. Makhluk iki luwih saka mung maskot utawa sidekicks sing lucu! Perang dalan liwat Trial Tamashi kanggo entuk luwih akeh!

Perang kanggo isi ati, karo kanca-kanca
Rak munggah matèni lan ngrebut kamenangan ing perang agawé saka Peak Arena, D. Warzone, Perang klan, lan mode PVP liyane. Sampeyan bisa uga dadi serigala tunggal utawa mburu mungsuh ing bungkus, mung tindakake naluri perang lan ngukir metu cara pertempuran!

Melu tawuran Pangan
Mangan mungsuh sampeyan ing tawuran Panganan "Battle Royale" khusus! Ing mode iki ngendi everyone wiwit adil, goal mung kanggo ngisi padharan dening scrambling kanggo pangan sing kasebar ing lapangan, lan mesthi, ngrusak mungsuhmu. Nanging aja nganti! Sampeyan bakal dadi luwih alon nalika sampeyan nimbang, nggampangake sampeyan dadi mangsa wong liya. Coba sing paling apik kanggo dadi wong sing paling nimbang sadurunge wektu entek!

Miwiti petualangan katresnan sampeyan
Ora ana sing luwih romantis kanggo nglanjutake Petualangan Cinta karo kekasihmu-paling ora kaya ngono ing Glamland-sawise kawinan gedhe minangka saksi kabeh server., lan judhul eksklusif mung kanggo sampeyan loro. Apa sampeyan siap ketemu karo katresnan sejati? Dheweke bisa uga ana ing pojok!

Kabeh dalan mimpin menyang daya
Ana macem-macem cara kanggo nguatake sampeyan: Gear, rasukan tiyang istri, Aide, Akuse, spiritual, Gambar… saben nderek pengalaman urutane critane game kanthi mandiri. Bebas bae kanggo milih dalan sing paling cocog karo sampeyan. Iku kabeh nganti sampeyan.

We welcome sembarang pitakonan bab game, aran gratis kanggo hubungi kita kapan wae!
Facebook: https://www.facebook.com/EyouTamashi
Gegayuhan: https://discord.gg/y5jw2Tput8
Dhukungan: support@eyougame.com