Srengenge Nyorot Kita – Visual Novel Cidra&Hack

Dening | Oktober 31, 2021


Crita emosional sing nyenengake babagan kesehatan mental remaja lan masalah hubungan! "The Sun Shines Over Us" minangka game narasi empati sing nyenengake kanthi pilihan lan macem-macem pungkasan ing sekolah menengah Indonesia..

🌻CERITA🌻
Sampeyan main dadi Mentari, korban bullying sing mung pindhah sekolah lan nyoba kanggo waras saka trauma kepungkur. Ing game, sampeyan bakal mbantu dheweke nggawe pilihan liwat urip sekolah lan nemu acara-ganti urip sing bakal mengaruhi mangsa.

🌻KESEHATAN🌻
Ing sekolah, ana akeh siswa unik, saben duwe karakter lan neurosis sing beda-beda. Ana telung karakter utama sing saben rute platonik beda-beda gumantung saka pilihan sampeyan sajrone crita.

🌻REPRESENTASI KESEHATAN MENTAL🌻
Playing minangka Mentari, sampeyan bakal ngadhepi karakter sing beda-beda kanthi pangerten sing beda babagan kesehatan mental lan ora mung siji sing duwe tantangan kesehatan mental. Liwat game, sampeyan bakal nemokake masalah karakter liyane lan sampeyan uga bisa nulungi saben liyane liwat wektu perilous!

🌻NO GAME OVER🌻
Sampeyan bisa muter maneh game lan nemokake pemandangan anyar sing sadurunge ora kejawab – apa sing ora kejawab nalika pisanan, sampeyan bisa nemokake kaping pindho! Choosing different options might open different scene and mbukak kunci deeper conversations with different characters.

🌻SAPA BISA MAIN🌻
Minangka game ora babagan skill kedutan, iku nylidiki crita adhedhasar learning lan empati. Wong sing seneng crita emosional kanthi karakter unik bakal seneng karo The Sun Shines Over Us.

🌻FITUR🌻
• Crita karo 15 bab, voltase liwat 100.000 cacahing tembung
• 6 endings beda
• 15 karakter animasi karo 2 gaya busana
• Swara 25 latar mburi apik render
• BGM paweling
• 31 CG ayu kanggo ngumpulake tengen game

Game media sosial
https://www.facebook.com/thesunshinesoverus

🌻BABI DEVS🌻
• Eternal Dream minangka studio game siji-sijine ing Lampung, Indonesia.
https://www.facebook.com/eternaldreamstudio
https://twitter.com/eternaldream1st

• Niji Games minangka studio game kolaborasi pisanan ing Indonesia.
Sambungake karo kita ing media sosial:
https://www.facebook.com/nijigamesstudio
https://www.instagram.com/nijigames/
https://twitter.com/nijigamesstudio

🌻 SYARAT MINIMUM PIRANG 🌻
• RAM: 4GB
• Chipset: Snapdragon 450 utawa padha karo
• CPU: Quad Core 1.8 GHz utawa padha karo

Matur nuwun kanggo muter!

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *