Polisi Lalu Lintas 3D – Cidra&Hack

Dening | Oktober 21, 2021


Ing jagading kuta kutha, siji pulisi ngadeg piyambak marang bebaya saka lalu lintas ahead. Njaga kejahatan, pejabat iki mung pahlawan kutha kudu nglindhungi.

Patroli dalan ing wayah wengi, tetep mripat cedhak ing mobil watara sampeyan. Mikir sampeyan nemokake penjahat? Banjur wektune kanggo mindhai piring lisensi lan nyoba naluri sampeyan. Aja nganti wong-wong sing nakal lunga lan mlayu menyang dalan gedhe, ngoyak wong-wong mau mudhun lan narik wong liwat sadurunge iku kasep.

Kaadilan ngenteni, ing Traffic Cop 3D

Fitur Traffic Cop 3D:
-Sopir nguber
-Cruise liwat lurung-lurung
-Dadi polisi paling apik ing kutha!

Ninggalake Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *