Unicorn ing Sepedha – Cidra&Hack

Dening | Wulan September 30, 2021


Sungu sungu dadi pedhang ing game gelang pelangi sing didhukung fisika sing apik lan apik sing nampilake unicorn. Perang nglawan unicorn warna liyane ing macem-macem level unik nalika ngimbangi unicycle sing dipercaya. Ngasah sungu lan siyap-siyap kanggo getih, gelut pelangi mitos!

Fitur Game:
• Petualangan pemain siji liwat multiverse sing ora ana rong level.
• Luwih saka 30 -level joust, masing-masing kanthi sipat fisik sing unik sing ngowahi taktik pedhang unicorn.
• Main karo Playstation favorit sampeyan, Xbox, utawa kontroler MFi.
• Pelangi! Akeh getih pelangi unicorn.