456 Опстанок на занаети – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 25, 2021


Ако некогаш сте ја играле најдобрата позната бесплатна игра 2021 – Blocky Craft и игри за опстанок, нема да можете да го игнорирате овој нов режим на игра. Режим на преживување – најзаинтересираниот и најочекуваниот нов режим на игра во блок craft 3D. Оваа игра е комбинација од игра за преживување, предизвик за колачиња, и блок занает 3d.
Во оваа игра, ти си играч 456 и треба да се надмине повеќе од 400 други играчи да станат единствениот победник. Craft Survival има многу борбени 3D игри како црвено светло зелено светло, рок хартија ножици пукаат, скапоцен камен, и бонбони. Предизвикот за преживување на играта октопод се одвива на игралиштето во светот на Mini Craft.

Со играта на црвено светло зелено светло, вашата мисија се извршува што е можно побрзо пред да истече времето. Камера хартија ножици пука, бонбони, а скапоцениот камен е индивидуален предизвик. Овие игри бараат ваша вештина, интелигенција, и брзина. Дефинитивно не можете да го игнорирате нивото на нож – борбена игра за опстанок.
Оваа игра за преживување на мини блок занаети ќе ја задоволи вашата страст за тешки предизвици, како и стимулирање на вашата имагинација и креативност. Згора на тоа, тоа е исто така најдобрата бесплатна игра на 2021.
Подготвени за авантура во светот на блок-занаетчиството за опстанок? Преземете 456 опстанок занает сега!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *