60 Секунди! Реатомизирано – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 22, 2021


Долорес, Тед, Мери Џејн и Тими се враќаат за да се соочат со нуклеарната апокалипса во оваа нова, ремастерирано издание на класичната атомска авантура – 60 Секунди! Реатомизирано, со поддршка за уметност со висока резолуција, освежена 2D графика и рачно нацртани 3D текстури, ново интерактивно мени, подобрен UI систем, техничко освежување, и се разбира… нова содржина!

НОВ РЕЖИМ НА ИГРА НА ИГРА
Предизвици за преживување – единствена, кратки приказни кои ќе ги стават на тест вашите вештини за преживување!

НОВИ МОЖНОСТИ
да избега од пустошот во форма на приказна која се протега низ повеќе играни! Можете ли да избегате од пустелија со стил?

НОВ СИСТЕМ НА ОДНОСИ
повеќе приказни и луди интеракции помеѓу членовите на семејството МекДудл!

НОВИ ЗВУЦИ, УМЕТНОСТ И ВИЗУЕЛНА СОДРЖИНА СО ОТКЛУЧУВАЊЕ
што ви овозможува да додадете малку боја на вашето засолниште за последици!

НОВИ ДОСТИГНУВАЊА!

Со само 60 остануваат секунди до ударот, тргнете на лудачка трка низ куќата во потрага по членови на семејството и корисни материјали. Сè ќе биде против вас: време, ваш сопствен мебел, куќа која е различна секогаш кога играте, и основното прашање… што да понесете со себе и кого да оставите зад себе?

Стигнување до засолништето од последиците на време, жив, е само почеток. Што и да сте исчистиле и кој и да сте спасиле, ќе игра витална улога во вашиот опстанок. Секоја приказна за преживување ќе биде различна, со секој ден да ве изненадува со неочекувани настани. Дали сите овие приказни ќе завршат добро? Од тебе зависи. Рација храна и вода, најдобро искористете ги вашите залихи, се соочуваат со тешки избори, па дури и се впуштаат во пустелија.

Со среќа.

Јазици: Англиски, француски, Италијански, Deutsch, шпански од Шпанија, Поедноставен кинески, јапонски, корејски, полски, португалски (Бразил), руски, турски

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *