Beверови & Загатки: Будење – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 21, 2021


Во 2038, плимниот ефект на сонцето на Земјата наеднаш се промени. Сè поголемите плимни сили создадоа длабоки пукнатини во Земјината кора што водат до нејзиното јадро, откривање тајни кои не требаше да стигнат до светлината на денот…

Чудовишта почнаа да се излеваат од земјата. Паника, страв, а сенката на смртта ја зафати целата планета. Секоја земја се здружи и започна заеднички напади против оваа нова закана, но човечкиот род изгледаше беспомошен против бескрајните бесни бранови на чудовишта.

Во последниот час на човештвото, длабоко и моќно татнеж доаѓа од никаде, шокирајќи ги и мажите и чудовиштата. Дали легендарниот ѕвер навистина се разбуди?

Тајните ве чекаат да ги откриете!

–Карактеристики–

СТРАТЕГИЈА + НАТПРЕВАР-3
– Решете загатки за да ги победите чудовиштата.
– Вооружете се со стратегија и тактики.
– Комбинација од тактичка воена игра и секојдневна игра со загатки.

БАЗНА ЗГРАДА
– Изградете своја сопствена воена база и регрутирајте херои.
– Тренирајте џиновски ѕверови за да ја зајакнете вашата моќ.
– Подигнете силна војска и борете се заедно со вашите ѕверови.

ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ХЕРОИ
– Регрутирајте херои и изградете тим од елити за истражување.
– Хероите се вредни средства за да ви помогнат во војната што претстои.

СОЈУЗ ВОЈНА
– Борете се заедно со вашите сојузници. Разговарајте со пријателите од целиот свет!
– Алијансата помош може да ја забрза изградбата на вашата база.
– Соберете сојузници за да ги победите непријателите.
– Слабите сојузи се плен на силните. Ќе се бориш или ќе се предадеш?

Следете не на Фејсбук за да бидете во тек со нашите најнови вести и настани! https://www.facebook.com/BeastsPuzzles

Белешки
Beверови & Puzzles is a free-to-play mobile game with in-app purchases. Според Условите за користење и Политиката за приватност, оваа апликација не е наменета за употреба од корисници на возраст под годишна возраст 12. Потребен е уред со пристап до интернет.

Помош
Дали ти треба помош? Ние нудиме помош за какви било проблеми поврзани со играта! Слободно контактирајте со нас преку зградата на Центарот за корисници во играта или контактирајте со нас преку:
Фејсбук: @Beastspuzzles
Раздор: https://раздор.gg/WERBgnuXJS
Е-пошта: beastspuzzles2031@gmail.com

Политика за приватност: http://static-sites.allstarunion.com/privacy.html

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *