Предавство 3D – Измамници Лов Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 13, 2021


Предавство 3D - Кој го има ѓаволот внатре? 👺

Спремни за некоја ѓаволска секојдневна забава со игри? Придружете се на возбудливата акција во светот на лов или лов на Betrayal 3D, каде што ги менувате улогите помеѓу Ѓавол и Заштитник.

👹 Кога си Ѓаволот, вашата задача е да ги извадите сите други ликови без да бидете фатени: искористете го вашиот скришум и занаетот на убиецот за да се прикрадете на секој лик по ред и да ги колете додека никој не гледа, потоа избегнете откривање додека тајмерот истекува.

👮 Како заштитник, ќе ви требаат сите ваши овластувања за набљудување и одбивање за да го фатите убиецот пред да добијат шанса да ве убијат вас и сите други невини случајни минувачи - освен ако не ги фатите на дело, никогаш нема да знаеш кој го има ѓаволот внатре!

ДАМИ И ГОСПОДА, ИМА УБИЕЦ МЕЃУ НАС… 🕵️‍♂️

★ На која страна си? Влогот е живот или смрт, но вие треба да одлучите дали сте на страната на ангелите или повеќе сакате да се извлечете од извршување на гадни злосторства во оваа лесна за играње, но брза и бескрајно забавна акциона игра.

★ Одете на треска – со над 120 различни нивоа за играње, 🔪 убиството, хаос и акција 🔥 никогаш не завршуваат. Како што напредувате низ играта, локациите стануваат поголеми и полавиринтски, а бројот на ликови расте и расте, што го прави уште потешко да се избегне брутален крај или - ако вие сте тој што го прави бруталниот крај - да избега неоткриен.

★ Мајстор на маскирања – комплетирајте ги нивоата за да напредувате низ играта и да заработите награди вклучувајќи 38 различни ликови кои претставуваат архетипови за забавни мистериозни филмови, како и атрактивни нови локации и валута во играта.

★ Ѓаволски механизми – правилата се јасни, но играта постојано се подобрува со незгодна нова механика, вклучително и подлоги за скокање кои им помагаат на Заштитниците да се тркаат до местото на злосторството, Отвори што им овозможуваат на атентаторите 🥷 да се движат од соба во соба со врвен скришум, заклучени врати, и CCTV камери кои можат да видат директно низ вашата ангелска маска.

★ Сите најдобри мелодии – Betrayal 3D може да се пофали со забавни дизајни на карактери и убиствена саундтрак што влегува во моментите на најголема напнатост за да го подобри дејството и вашето искуство во игра.

ШТО ВИ НАДОЛ ЃАВОЛОТ?

Сакате ги сите возбудувања да бидете и детектив на кец и лачен убиец? Барате игра која обезбедува парчиња возбуда и адреналин во големина? Подготвени да ги играат двете страни на законот? Нестрпливи да ги тестираат вашите скришум и стратегиски вештини?

Преземете го Betrayal 3D токму сега и нурнете во бучен свет на убиства, предавство, и ѓаволски добра забава.