Пробивач на тули – Пукајте & Експлозијата Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 21, 2021


Снимајте топки & скрши цигли за да се пробиеш низ класична аркадна игра! Заработете комбинации, напојувања, & уникатни предмети! Уште подобро, можете да играте офлајн!

Скршете што повеќе тули одеднаш за да заработите монети и да соберете нови типови на топки! Снимајте топки и кршете цигли за да решавате загатки во различни распореди! Уживајте во уникатна и брза бесплатна игра за кршење тули со предизвикувачки нивоа и многу забава!

Напишете ја вашата сопствена легенда за кршење тули денес!

КАРАКТЕРИСТИКИ:
• Насочете и пукајте и кршете цигли!
• Лесно се игра, предизвик за совладување!
• Користете засилувачи за напојување за да ги скршите циглите и да го поминете нивото!
• Играјте тони уникатни загатки за кршење тули полни со забавни предизвици!
• Заработете парички и собирајте нови топки!
• Нема временски ограничувања. Уживајте со свое темпо!
• Бесплатно за играње!

E-MAIL
contactus@puzzle1studio.com

ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ
https://www.puzzle1studio.com/privacy-policy/

Станете најдобар кршач на тули!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *