Пештерска дупчалка – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 23, 2021


Cave Driller е нов тип на неактивна симулациска игра.
За разлика од другите игри со кликање без работа, Пештерата за дупчалка не бара често допир, на тој начин единиците ќе се копаат автоматски без кликнување и допирање, и дупчалки ќе ја ископаат земјата за да ја прошират мојата.
Ангажирајте и зајакнете ги важните менаџери со посебни способности, како што се празнење магацини, поправка на искршени мини, и зголемување на ефикасноста на единиците за побрзо ископување на минералите.
Не само рударството на земјата, но и да се прошири и изгради рудникот за да се добијат уникатни минерали на други планети со истражување на вселената.
Специјални и вредни 23 видови на минерали може да се добијат колку подлабоко во рудникот.
Постигнете го најдобриот менаџер на рудникот за исполнување на милијардерскиот сон преку зајакнување на единиците, и опрема за да заработите повеќе.

[Карактеристика на играта]
– Автоматско ископување рудник и ископ на минерали дури и ако се остави без надзор без посебна операција
– Истражете го и развијте го Меркур, Венера, Марс, Јупитер, Сатурн, Уран, и Нептун
– Рударство на вкупните 23 видови на минерали како циркон, смарагд, кобалт, и иридиум
– Достапна е различна опрема за копање, како што е турбо, ураган, супер, и Тор
– Достапна е различна опрема за рударство, како што е сечилото, канџи, и уништувач
– Достапна е различна опрема за лифт, како што е цртичка, молња, и искриват
– Достапна е различна опрема за складирање возила, како што е оклопот, досадно, и џамбо
– Менаџерскиот систем кој му помага на рудното работење да биде поудобно
– Систем за конверзија на ресурси кој може да рециклира ресурси за да ги зајакне различните способности
– Различни изненадувачки мисии како што е затворањето на рудникот, ковчег со богатство, метеорит, и откривање на минерални вени
– Систем за вести што обезбедува ефект на блескави и де-баф во реално време
– Обезбеди десетици различни мисии
– Обезбедени различни бонуси како што се мини-игри и истражување на вселената
– Поддржано 16 јазици
– Поддржани достигнувања и табли на водачи
– Поддржани таблет уреди

Почетна страница :
https://play.google.com/store/apps/dev?id=4864673505117639552

Фејсбук :
https://www.facebook.com/mobirixplayen

YouTube :
https://www.youtube.com/user/mobirix1

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *