Стрип 456 – Игра Хитрини со лигњи&Хак

Од страна на | Ноември 20, 2021


🧩 Стрип 456 – Игра со лигњи – Игра за бришење што предизвикува умот и забавна комедија!

Стрип 456 – Игра со лигњи е игра за бришење полна со комични приказни. Стрип 456 е создаден за да ви ја пренесе приказната за играчот 456 обидувајќи се да ги помине сите предизвик да биде последниот преживеан и да достигне 45.6 милијарди вони. Во секое ниво, ќе се смеете гласно со класични, но смешни сцени од К-драмата.

Што чекаш? 👀 👀
Преземете Стрип 456 – Игра со лигњи и откријте ги неочекуваните пресврти 🔥🔥

КАКО ДА ИГРАШ

🔺 Идентификувајте го погрешниот дел
🥺 Избришете еден дел - ДОП со повлекување на прстот преку екранот на телефонот
🔴Кликнете на копчето 💡 за да побарате совет доколку сте заглавени.
🔻Уживајте во смешната сцена на крајот од секое ниво

КАРАКТЕРИСТИКА

🧩 Прекрасна графика со уникатен стил на цртан филм и слатки анимации
🧩 Музика и звучни ефекти
🧩 Поддршка за телефон и таблет
🧩 Радосно искуство за играчи од сите возрасти

Ако сакаш Стрип 456 ве молиме оценете 5 ⭐️ и оставете го вашиот омилен коментар подолу.
💌 Доколку имате некаков придонес во развојот на играта, ве молиме контактирајте не директно.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *