Empire Defender TD: Игра Кула за одбрана Стратегија Игра ТД Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021


Вие сте вешт мајстор во стратешка игра? Успевајте во вашите мудри тактики и борете се со застрашувачките противници. Водете ги своите моќни херои и бранете ги границите на вашето подрачје од темнината!

Влезете во стратешката игра со милиони играчи во бескрајна битка низ целиот свет за да извојувате победа и слава.
Ако сте вистински фан на фантазијата кула за одбрана, оваа стратешка игра TD Offline не може да се пропушти! Е бидете изненадени од прекрасната графика и импресивната игра.

Вашата цел во оваа стратешка игра е да изградите сопствен план за заштита на вашиот престол и искоренување на напаѓачите, враќање на мирот во вашето подрачје. Не само што ова ги фаќа најпримамливите карактеристики на ТД играта, но, исто така, има многу нови карактеристики што ве одржуваат да играте со часови!

КАРАКТЕРИСТИ НА ИГРАТА
Епска кула за одбрана која е привлечна, забавно и бесплатно! Го именуваме Battle TD (btd).
▶ Офлајн режим што можете да го репродуцирате насекаде и во секое време.
▶ Висококвалитетна графика од повеќето други кули за одбрана и стратешки игри.
Размислете за целата моќ во вашата рака, внимателно научете за вашиот непријател да има најсоодветна стратегија и тактика. Изградете ја вашата најдобра одбрана и стигнете до славна победа!
▶ 120+ мапи и нивоа кои се предизвикувачки и интересни во стратешка игра.
▶ 4 типови на одбранбени кули со различни функции и јаки страни, дојди заедно со 5 опции за надградба. Стрелец, Mage, Воин, Змеј, Голем,..се е твое.
▶ 11 Херои со различни сили и вештини. Изберете ги вашите херои да го водат btd 6 војна и набрзина одмазда. Пораз или пораз, од тебе зависи!
▶ 10+ видови уникатни руни кои помагаат да се зајакнат вашите херои за да можат да ги оттурнат сите жестоки газди и напаѓачи.
▶ 30+ типови непријатели со свои злобни вештини. Не ги потценувајте послушниците, или ќе ти го уништат замокот!
Intense Интензивната борба на шефот во оваа зависност за стратегија и игри за одбрана на кула и одбрана на царството што никогаш не можете да ја видите во која било друга бесплатна td игри!
▶ 5 Напојувања – вистинските спасители во најтешките одбранбени моменти.
Повеќе од 100 достигнувања во овие игри – чекаат да го освои најмоќниот дефанзивец!
▶ Натпреварувачки турнир: Ајде да видиме кој е најдобриот дефанзивец на светското првенство, бесконечниот предизвик!

Главите нагоре и брзајте да го заштитите вашиот замок и кралство од злите непријатели. Подгответе се за најепските битки td 6 На сите времиња.
Ве чекаме да ја добиете титулата најдобар дефанзивец досега!

Контактирајте не за дополнителна поддршка и информации за Empire Warriors TD:
– Е-пошта: empiredefender@zitga.com.vn
– Официјална Фанпајџ: https://www.facebook.com/empire.defender.official
– Официјална група: https://www.facebook.com/groups/empiredefender