EspritBoom – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 21, 2021


EspritBoom е нова игра за погодување загатки. Ќе се изненадите од необичната логика на решавање на секој ребус. Ако сте паметни и внимавате на деталите, ќе имате релаксирачко и пријатно време со решавање на загатки., мора да го тренирате вашиот мозок да решава сложени загатки со различно размислување. Монетите се незаменливи во играта, тие може да се користат за купување вредни совети за совети.

Како да играш:
• Прочитајте ја загатката и погодете го одговорот.
• Ставете ги буквите во блокот во добар ред и спелувајте ги скриените зборови.
• Во почетокот, ова се едноставни загатки, но тешкотијата ќе се зголемува како што се зголемува нивото.
• 4 типови на трикови со поим ќе ви помогнат да решите сложени загатки: елиминирајте ги сите несигурни букви во блокот, прикажување на случајни букви, прикажување на буквите од одреден блок,и прикаже барем 3 писма.
• Купувањето совети за совет чини монети и може да ги добивате соодветните награди во монети секој пат кога ќе го поминете нивото.

Особености:
★ Бесплатно
★ Лесно се игра и може да се контролира со една рака
★ Ве чекаат масивни нивоа да играте.
★ Нема потреба од мрежа : забавувајте се во светот на загатките и загатките!
★ Во заглавени ситуации, можете да користите монети за да купите индиции за да го најдете одговорот.
★ Колку повеќе ќе стигнете до подоцнежните нивоа, толку потешко и поинтересно!
★ Тешки нивоа на зборови, стимулирачки и интересен.
★ Добивајте нови бесплатни индиции секој ден и решавајте загатки со одговори.

Ако сте и личност ориентирана кон детали, кој добро размислува и ужива да решава загатки, затоа топло ви препорачувам заедно да играте EspritBoom со вашите пријатели и да станете попаметни од кој било друг !

EspritBoom е нова игра со погодување загатки. Ќе се изненадите од необичната логика на решавање на секој ребус. Ако сте паметни и внимавате на деталите, ќе имате релаксирачко и пријатно време со решавање на загатки. Секако, треба да го тренирате вашиот мозок да решава сложени загатки со дивергентно размислување. Монетите се задолжителни во играта, тие можат да се искористат за купување вредни совети.

Како да играш:
• Прочитајте ја загатката и погодете го одговорот.
• Ставете ги буквите во блокот во правилен редослед и спелувајте ги скриените зборови.
• На почетокот тоа се едноставни загатки, но тешкотијата ќе се зголемува како што се зголемува нивото.
• 4 типови на трикови со поим ќе ви помогнат да решите сложени загатки: елиминирајте ги сите несигурни букви во блокот, прикажување на случајни букви, прикажување на букви од одреден блок, и прикаже барем 3 писма.
• Купувањето навестување чини монети и може да ги добивате соодветните награди во монети секој пат кога ќе го поминете нивото.

Особености:
★ Бесплатно
★ Лесно се игра и може да се контролира со една рака
★ Ве чекаат масивни нивоа да играте.
★ Нема потреба од мрежа: забавувајте се во светот на загатките и загатките!
★ Во заглавени ситуации, можете да користите монети за да купите индиции за да го најдете одговорот.
★ Колку повеќе ќе стигнете до последните нивоа, толку е потешко и поинтересно!
★ Тешко, предизвикувачки и интересни нивоа на зборови.
★ Добивајте нови бесплатни индиции секој ден и решавајте загатки со одговори.

Ако и вие сте личност која внимава на деталите, добро размислува и ужива во решавањето загатки, тогаш топло ви препорачувам заедно да играте EspritBoom со вашите пријатели и да станете попаметни од кој било друг!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *