Завршна опрема – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021


Завршна опрема, целосно нова стратешка RPG игра со карактеристики “Машини & Моми”, доаѓа наскоро!
Преправете ги вашите механизми по ваша волја, тренирајте тони прекрасни пилоти од различни професии и искусете биолошки битки што го одземаат здивот!
Патување со моќни машини & Започнуваат прекрасните пилоти! Капетан, да се бориме рамо до рамо!

КАРАКТЕРИСТИ НА ИГРАТА:
[Ремоделирајте ги вашите машини слободно со милиони можни комбинации!]
Заработете стотици компоненти со фази на расчистување или преку развој на делови, потоа користете ги за да создадете ултра-моќни механизми! Можете исто така да соберете прекрасни сопствени механички костуми!
[Готово 100 разновидни пилоти со различни карактеристики и занимања!]
Секој пилот може да се пофали со уникатни личности и способности, и доаѓа со динамични модели и персонализирано гласовно дејствување! Обучете ги пилотите и борете се!
[Изградете сопствена база и натерајте ги вашите пилоти да произведуваат производи додека сте AFK!]
Изградете соби, како што се студентските домови, простории за набудување, хангари, истражувачки лаборатории, складишта, и повеќе. Секоја соба доаѓа со свои ресурси и бонуси. Изберете слободно кои простории ќе ги изградите, и направете ваша сопствена база!
[Стратешки & динамични карти за совршено доживување на стрелање со странично лизгање.]
Изберете ја вашата постава внимателно врз основа на теренот, составот на твојот непријател, и целта на вашата мисија. Тони тактички мисии што треба да ги завршите на слободно време!

ПОДДРШКА:
Слободно контактирајте со нас во секое време ако наидете на какви било проблеми.
Фејсбук: https://www.facebook.com/FinalGearEN
Твитер: https://twitter.com/FinalGearEN
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCS6gg0Sukqa2tw1qHZKgsIw
Раздор: https://раздор.gg/finalgear
Reddit: https://www.reddit.com/r/FinalGearOfficial/