Игра на коцки – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 14, 2021


Што е „Игра на коцки“?

* Зграпчете ја победата со уникатни стратегии.
– Користете специјални вештини како “Притисни”, “Повлечете” и повеќе.
– Готово 150 картички за креирање различни стратегии.
– Преземање имоти и зголемување на патарините преку стратешки игри.
– Банкротирани противници да победат!

* Усогласување во реално време & различни режими
– Играјте поединечни натпревари 1vs1 или 1vs1vs1 за брзи игри.
– Здружете се со пријател за тимски натпревари 2 vs2.

* Неверојатни карактеристики како Guilds, разговор во реално време и многу повеќе
– Приклучи се на еснаф и направи нови пријатели!
– Учествувајте во викенд натпреварите на еснафот за вашиот еснаф и добијте неверојатни награди.
– Разменете информации и најдете соиграчи со разговор во реално време.

БОГ поддржува многу јазици, вклучително и :
– Поддржани јазици: Англиски / Јапонски / Традиционален кинески / Поедноставен кинески / корејски

▶ СОЦИЈАЛНА МРЕЖА
https://www.facebook.com/gameofdice

▶ ВЕБ СТРАНИЦА
http://god.joycity.com

◆ Поддршка за корисници
Ве молиме контактирајте со нашата поддршка за корисници(https://joycity.oqupie.com/portals/402) за какви било прашања или коментари

※ Game of Dice бара мрежна врска за совпаѓање во реално време.
※ Оваа игра е бесплатна за играње, но можете да изберете да платите вистински пари за некои ставки во играта. Имајте предвид дека некои платени артикли може да не се враќаат во зависност од видот на артиклите.

◆ Пристап до овластувањата во игрите JOYCITY

1. Пристап до остварување и управување со телефонски повици
(Кога ќе започне играта) Неопходно е да можете да го идентификувате уредот за најавување од гости (непосреден почеток). Пристап до [Остварете и управувајте со телефонски повици] вклучува информации за идентификација на уредот, и нема да можете да се најавите на играта ако го одбиете барањето за пристап.

2. Пристап до Контакти
(Кога се најавувате во играта) Неопходно е да можете да ја идентификувате сметката на Google регистрирана во уредот за најавување на Google. [Пристап до Контакти] вклучува информации за читање на сметката на Google. Нема да можете да се најавите на играта ако го одбиете барањето за пристап.

3. Пристап до фотографии, Медиуми, и Датотеки
(При регистрирање/уредување на профилот) Пристап до [Фотографии, Медиуми, и Датотеки] зачувано во уредот е потребно кога ја регистрирате/уредувате сликата на профилот на сметката. Најавата и играта нема да бидат засегнати дури и ако го одбиете пристапот.

* Фрази кои се користат во [ ] може да се разликува врз основа на уредот и верзијата на ОС

◆ Како да ги исклучите дозволите за апликации

[Андроид 6.0 и нагоре]
Поставки на уредот > Апликации > Допрете ја апликацијата > Дозволи > Исклучете ги дозволите за апликации

[Под Андроид 6.0]
Не може да ги исклучи дозволите за апликации поради различни оперативни системи. Избришете ја апликацијата за да ги исклучите дозволите

* Условите што се користат во водичот може да бидат различни во зависност од уредот и верзијата на ОС.

Остави Одговор