Хоризонт Чејс – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 25, 2021


HORIZON Chase е почит на КЛАСИЧНИТЕ АРКАДНИ ТРКИ ИГРИ.

Horizon Chase е љубовно писмо до сите ретро гејмери ​​на трки. Тоа е зависна тркачка игра инспирирана од големите хитови од 80-тите и 90-тите. Секоја кривина и секој круг во Horizon Chase ја рекреираат класичната игра со аркадни трки и ви нудат неограничени ограничувања на брзината на забава. Вклучете го целосно гас и уживајте!

• 16-БИТНА ГРАФИКА РЕИМЕНТИРАНА
Horizon Chase го враќа графичкиот контекст на 16-битната генерација и создава стил кој е инспириран во минатото без да ја испушти својата современост. Очигледниот полигон и секундарната естетика на бојата ја нагласуваат визуелната убавина на играта, што резултира со единствена и хармонична атмосфера. Ќе ја почувствувате ретро тркачката душа на играта на целосно модерно тело.

• ТУРА НИЗ ХОРИЗОНТИТЕ НА СВЕТОТ
Horizon Chase е трка низ светот. Со секоја нова чаша ќе го возите вашиот автомобил низ извонредни трки, гледајќи го заоѓањето на сонцето, се соочува со дожд, снег, вулканска пепел, па дури и силни песочни бури. Без разлика дали е ден или ноќ, секоја песна се одвива во прекрасни разгледници од целиот свет.

• ПАКЕТ ЗА ПРОШИРУВАЊЕ SENNA FOREVER – ОВЖИВАЈ ГИ НАЈГОЛЕМИТЕ МОМЕНТИ НА АЈРТОН СЕНА
Омаж на легендарниот возач Аиртон Сена, овој пакет за проширување носи целосно нов сет на автомобили, песни, и карактеристики на играта, инспириран од кариерата на Сена.

• БАРИ ЛИЧ, ЛЕГЕНДАРЕН КОМПОЗИТОР НА САНДТРАК
Хоризонт Чејс го претставува Бери Лич, музичарот зад саундтракот на класичните аркадни тркачки игри. Додека ја играте играта, ќе бидете хипнотизирани од неговите шармантни мелодии кои ја комплиментираат графичката екстаза на секој хоризонт.

Не заборавајте да не следите на социјалните мрежи:
Фејсбук: https://www.facebook.com/horizonchase
Твитер: https://twitter.com/horizonchase
Инстаграм: https://www.instagram.com/horizon_chase/
YouTube: https://www.youtube.com/c/AquirisGameStudio/
Раздор: https://раздор.gg/horizonchase

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *