Idle Creepy Park Inc. – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021


Не плашете се од чудовишта 😱! Започнете свој страшен бизнис!

Дали сте доволно храбри да влезете во авантуристички парк полн со морничави чудовишта 🤔?
Idle Creepy Park Inc. е страшно и возбудливо искуство за сите играчи кои не работат!

Истражувањето на опседната хорор куќа со страшни чудовишта дефинитивно не е авантура за секого😮.
Мора да ангажирате храбри менаџери да ви помогнат да го водите овој парк. Иако заработувањето пари со плашење луѓе 👻 звучи како одличен деловен план и сепак е некако морничаво 🤑!

Тоа ќе биде возбудлива авантура! Но, пред да започнете, треба да бидете подготвени за СТРАШНИ нешта 😨! Како сопственик на морничавиот парк ќе мора да ангажирате менаџери за да се грижат за сите изложби на страшни чудовишта.

Ангажирајте менаџери за да го одржуваат јавниот ред внатре. Тие ќе ги поправат 🔧 скршените експонати од чудовишта и ќе ги исчистат 🧹 сите застрашувачки области, но менаџерите исто така го претставуваат вашиот страшен неактивен бизнис пред клиентите.

Понудете им на вашите гости најпријатната авантура. Направете ги да се чувствуваат исплашено, но задоволно😆! Подобрете го вашиот парк со нови и морничави чудовишта! Не заборавајте за билетарниците🎟️, штандови за храна (слатки 🍭!) и разни игри🕹️за вашите клиенти – можете да надградите речиси сè за да го одржите вашиот неактивен бизнис во добра состојба! Продолжете да ја проверувате вашата статистика! Финансиски резултати 🧾, продажба на производи 💰, Работата на менаџерите и задоволството на клиентите ✔️ сега треба да ви бидат главен приоритет!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

● СТРАШЕН неактивен парк со опседнети атракции! Тони страшни чудовишта 🤡 и многу работа!

● СТРАНИЧНИ суштества! Содржи вампири🧛, мумии🤕, пирати🏴‍☠️, чудовишта и многу повеќе.

● ЛЕСНО за играње, тешко да се совлада! Но, менаџерите ќе ви помогнат! Дали сте подготвени за тоа 😱? БЕСПЛАТНО е да се игра!

● УЖИВАЈТЕ во оваа авантура! Детални соби, морничавата атмосфера и вознемирувачките ликови се застрашувачки, но и возбудливи на добар начин!

● ЗАБАВНА игра во мирување! Заработете пари 💲 и развијте го вашиот бизнис најбрзо што можете!

Не плашете се од успехот и продолжете да допирате👍